Cum să îți aranjezi locuința pentru a atrage energia pozitivă. Iată cele mai importante trucuri feng-shui

De multe ori alegem să așezăm lucrurile în casă sau să decorăm după bunul plac, fără să punem prea mare accent pe acest lucru. Putem atrage energia pozitivă în casa noastră cu ajutorul filozofiei feng shui.

06 nov. 2022, 17:18
Cum să îți aranjezi locuința pentru a atrage energia pozitivă. Iată cele mai importante trucuri feng-shui

De multe ori alegem să așezăm lucrurile în casă sau să decorăm după bunul plac, fără să punem prea mare accent pe acest lucru. Mai jos îți arătăm cum să atragi energia pozitivă și prosperitatea în casa ta, cu ajutorul teoriei feng-shui.

Trucuri Feng-Shui pentru aranjarea locuinței

Dacă vorbim despre amenajarea dormitorului atunci trebuie să alegi materiale cât mai naturale precum inul, lâna, lemnul sau iarba de mare. Este foarte important să decorezi în stil minimalist. Un sfat feng-shui foarte important este  să nu așezi  oglinda în dormitor nici vizavi de pat, nici vizavi de fereastră deoarece reflecțiile afectează calitatea somnului. Cât despre noptiere, acestea trebuie așezate pe ambele părți ale patului.

Când vine vorba despre camera de zi, specialiștii în feng-shui recomandă ca tetiera canapelei să fie așezată cu fața spre ușă va contribui la crearea unui sentiment de siguranță. În decorarea camerei de zi se recomandă utilizarea de tablouri care transmit și atrag energia pozitivă.

În ceea ce privește baia, teoria Feng-Shui ne indică că trebuie să avem plante și o oglindă care să fie suficient de luminată. Foarte important este să ca în baie să fie mereu foarte curat. Nu uita de elemntele  acvatice care trebuie să fie predominante în baie, cu articole și accesorii din lemn sau gresie. De asemena, nu uita nici pui în baie plante dacă vrei să o amenjezi în stil feng-shui.

În ceea ce privește diningul și aici lucrurile trebuie să fie așezate în ordine. Diningul este locul în care de regulă persoanele servesc masa, așa că și aici trebuie să ții cont de anumite sfaturi utile . În primul rând trebuie să așezăm scaunele  astfel încât privirea să fie îndreptată spre zona de luat masa sau spre ușă atunci când te așezi. Chiar și așa, nu este indicat să ai colțuri ascuțite în câmpul vizual. Pentru zona de dining feng shui, alege decorațiuni care să stimuleze starea de bine și relaxarea.

Citește și: Giulia Anghelescu l-a băgăt la dietă pe soțul ei. Cum a reușit acesta să dea jos 14 kilograme

Citește și: Gina Pistol este în doliu! „A fost un băiat tare fain, era foarte respectuos”