Giulia Anghelescu l-a băgăt la dietă pe soțul ei. Cum a reușit acesta să dea jos 14 kilograme

Giulia Anghelescu are o relație foarte apropiată cu soțul ei, iar aceștia fac echipă bună împreună. Cum artistei îi place să arate bine și să aibă o siluetă de invidiat, Giulia l-a convins și pe soț să-i urmeze modelul.

03 nov. 2022, 11:04
Giulia Anghelescu l-a băgăt la dietă pe soțul ei. Cum a reușit acesta să dea jos 14 kilograme

Giulia Anghelescu are o relație foarte apropiată cu soțul ei, iar aceștia fac echipă bună împreună. Cum a sesizat că a luat câteva kilograme în plus, soțul Giuliei a apelat la un nutriționist.

Giulia Anghelescu l-a băgat la dietă pe soțul ei

Artista are o siluetă trasă prin inel, iar cum bine știm ”silueta subțire” cu multă muncă se ține. Giulia a mărturisit că l-a făcut și pe soțul ei să renunțe la dulciuri, ba chiar au ținut regim împreună.

”La nutriționist am fost în anii trecuți, acum deja cam știu ce poate corpul meu și ce își dorește organismul și nu mai ajung decât dacă e musai. Avem perioade când eu și Vlad țineam dietă împreună. Când el slăbise 14 kg țineam un regim împreună, nu era un regim extraordinar de greu de dus, făceam foarte mult sport, mâncam foarte sănătos. Dar acum încă încerc să-l conving să renunțe la dulciuri, la sucuri, la pâine, nu prea reușesc”, a declarant, pentru Unica.ro, Giulia Anghelescu.

Ușor nu este să poți ține o dietă și să renunți la toate delicatesele culinare, mai ales că Giulia gătește foarte bine și chiar o face destul de des.

„Normal că gătesc! El zice că din cauza mea nu slăbește, pentru că eu gătesc prea bine. Pare că da. Sunt pasionată de orice înseamnă gastronomie, dacă mă lasă cineva în bucătărie, acolo stau o zi întreagă fără doar și poate. De la mama am învățat și bine, la început, practic nu știam să fac nimic, dar ușor ușor am învățat de la mama, după care am învățat după niște cărți, după care am descoperit youtube-ul și m-am apucat de treabă”, a povestit Giulia Anghelescu.

Cântăreața și soțul ei au împreună doi copii pe care îi cresc în armonie. Deși la un moment dat, Giulia și soțul ei au avut un moment în care au fost despărțiți, relația lor pare acum că merge mai bine ca niciodată, iar cei doi se iubesc foarte mult.

Citește și: Experţii în igienă nu recomandă să ne spălăm în fiecare zi. Care este motivul: „Există microbi pe corpul nostru care produc mirosuri neplăcute”

Citește și: Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu. Ultimele imagini spun totul