Cum să îţi faci casa să miroasă a Crăciun

Nimic nu evocă spiritul Crăciunului mai bine decât parfumul de portocale şi scorţişoară de care ne bucurăm în această perioada. Chiar dacă nu ai atârnat încă decoraţiunile de sărbători, e simplu să intri încă de pe acum în atmosfera de vacanţă confecţionand singură odorizante de camera cu temă festivă.

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 20:50
Cum să îţi faci casa să miroasă a Crăciun

1. Miros de sărbătoare cu condimente specifice

Una dintre cele mai uşoare cai de a-ţi face casă să miroasă a vacanţă este să iei câteva condimente ce îţi amintesc de Crăciun şi să le pui într-o tigaie, să le acoperi cam pe jumătate cu apă şi să le fierbi la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Condimentele integrale, că nucşoară, scorţişoară, ienibaharul sau cuisoarele, alături de coji de lămâie şi portocală, precum şi boabe de vanilie vor funcţiona perfect în astfel de situaţii. De asemenea, poţi încerca să pui rozmarin proaspăt, dar şi coacăze proaspete.

Truc că să economiseşti nişte bani: Vei găsi condimente în orice supermarket, la preţuri destul de mici. Dacă vrei condimente proaspete, există magazine specializate care au la vânzare aşa ceva.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.