Cum să îţi petreci vacanţa pe platourile Game of Thrones

Dacă ţii cu unul dintre clanurile Stark sau Lannister sau dacă pur şi simplu îţi place să descoperi locuri noi, iată o parte dintre locaţiile mai mult sau mai puţin exotice în care au fost filmate scene memorabile.

RomaniaTV.net
26 mai 2016, 12:04
Cum să îţi petreci vacanţa pe platourile Game of Thrones

Adevăraţii fani îşi vor aminti cu siguranţă arcada creată în stâncă de apele mării, pe insula Gozo, acolo unde Daenerys Targaryen şi Khal Drogo s-au căsătorit în sezonul 1. Dacă ajungi în Malta, poţi să vizitezi şi Fortul Manoel, acolo unde a fost decapitat Ned Stark. 

Castelul Doune din Scoţia

Winterfell, una dintre numeroasele case ale clanului Stark, este, de fapt, acest castel aflat în Scoţia, lângă Stirling. A fost special ales pentru interioarele sale spectaculoase şi pentru zona de exterior. Aceeaşi locaţie a fost folosită şi pentru filmările la „Monthy Python and Holy Grail”.

Citeşte şi  Horoscop: Tu ce personaj din „Game Of Thrones” eşti în funcţie de zodie

Pădurea Dark Hedge din Irlanda de Nord

Acest drum delimitat de copacii uniţi sub formă de boltă, specifici zonei, pare, mai degrabă, un decor realizat pe calculator, dar este cât se poate de real. Dark Hedges şi Bregang Road au apărut în Game of Thrones ca fiind Drumul Regelui pe care Arya Stark l-a parcurs deghizat în băieţel pentru a scăpa de ameninţarea Regelui Landing.

Vezi pe okmagazine.ro unde au mai fost filmate scene din Game of Thrones!