Cum să îţi protejezi casa de certuri şi neînţelegeri. Sunt sfaturi de aur ce merită ştiute

În casa dumneavoastră trebuie să fie mereu liniște și armonie. Cum să mențineți acest lucru, într-o lume care pare să fie tot mai nebună? Folosindu-vă de obiecte la care nici nu v-ați gândit…

20 ian. 2019, 07:36
Cum să îţi protejezi casa de certuri şi neînţelegeri. Sunt sfaturi de aur ce merită ştiute

Lăsați miere pe masă

Știați că din cele mai vechi timpuri, mierea este un apărător al casei, scrie secretele.com. Tot ce trebuie să faceți pentru a avea pace și armonie în familie este să țineți mereu pe masă un recipient cu puțină miere.

De asemenea, cuarțul sau cristalul de stâncă pus într-un colt al casei, aduce energie pozitivă. Pentru a ține departe certurile și neînțelegerile, folosiți mereu o față de masă alba. Chiar și atunci când nu mâncați, aceasta trebuie să fie pusă pe masă.

Citeşte şi Ce sa faci si ce sa NU faci dupa o partida de dragoste

33 de monede de cupru pentru prosperitate

De asemenea, pentru ca a avea spor în casă, trebuie să aveți neapărat 33 de monede de cupru, simbolul succesului. În plus, din casă nu trebuie să lipsească niciodată inula, planta soarelui, în care se spune că stă ascunsă întreaga energie a soarelui, care nu vindecă doar corpul, ci și sufletul.

Pâinea trebuie pusă întotdeauna într-un bol de lemn, iar folosind linguri de argint veți fi protejați de magia neagră. Și tot de magia neagră veți fi protejați dacă veți ține în casă ață roșie de lână.

Trandafirii nu trebuie să lipsească din casa femeilor care își doresc copii, iar pentru a elimina toată energia care aduce sărăcie, cumpărați-vă un acvariu.

Nu în ultimul rând, se spune că cel care are în casă o mătură de mesteacăn, va fi ferit de necazuri și pierderi.