Cum să ne ferim de ţepele date de agenţiile de turism. La ce să fii atent

În această perioadă foarte mulţi români îşi cumpără vacanţe pe bandă rulantă. Din păcate, unele agenţii le iau oamenilor banii şi cu cîteva zile înainte de plecare aceştia se trezesc că au fost înşelaţi. Specialiştii ne vând câteva ponturi despre cum să ne ferim de ţepele date de agenţiile de turism. 

20 feb. 2017, 14:14
Cum să ne ferim de ţepele date de agenţiile de turism. La ce să fii atent

Specialiştii atrag atenţia că ofertele prea bune pentru a fi refuzate atrag de fapt capcane, informeay[ România TV. Aşadar, o reducere prea mare faţă de cât practică celelalte agenţii de voiaj, dar şi plata integrală a unei excursii care este organizată peste câteva luni sunt câteva din semnalele de alarmă la care turiştii trebuie să fie atenţi.

Citeşte şi Mii de vacanţe, cumpărate la Târgul de Turism. România, Grecia, Bulgaria şi Spania, destinaţii căutate

În dorinţa de a atrage clientela, multe agenţii de voiaj oferă reduceri mari, dar ulterior cer în plus bani pentru taxe de aeroport sau alte servicii, astel că preţul excursiei se dublează. De asemeea este bine să verificaţi unde are sediul agenţia de turism şi ce informaţii au apărut pe internet despre aceasta pentru că sunt şanse ca aceasta să fie o agenţie fantomă.

Totodată, în momentul în care încheiaţi contractul asiguraţi-vă că aveţi un exemplar dar şi bonul de comandă, bonul fiscal nefiind suficient.