Cum să nu fii stresată în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun si inca nu ai cumparat cadourile. Esti pe linia de start, insa vei avea nevoie de o doza buna de rabdare si de calm, ca sa eviti crizele de nervi din magazine, mai ales ca multa lume lasa cumparaturile de Craciun pe ultima suta de metri, iar magazinele se aglomereaza. Cum alungi stresul in timpul cumparaturilor de Craciun?

13 dec. 2014, 11:09
Cum să nu fii stresată în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Fa o lista de cadouri

Cumparaturile de Craciun ar trebui sa fie un lucru placut, insa de cele mai multe ori se pot transforma intr-o corvoada. Asa ca, incearca sa le faci intr-o singura tura pe toate. Organizeaza-te inainte de a incepe maratonul cumparaturilor. Fa o lista a cadourilor pe care trebuie sa le faci pentru familie si pentru prieteni, in functie de buget. Daca e buget de criza, adapteaza cadourile in functie de mijloacele tale si nu te simti vinovata daca nu ai bifat primul lucru din scrisoarea catre Mos Craciun a copiilor. Poti recupera cu alta ocazie, la o onomastica sau o aniversare.

CITESTE SI: Cel mai UŞOR MOD de a ÎMPACHETA PERFECT un CADOU: Nu ai nevoie de FOARFECE VIDEO

Repartizeaza sarcinile

Un truc pentru a castiga timp este sa repartizezi sarcinile cumpararii cadourilor cu familia sau cu prietenii apropiati. Sotul tau se va ocupa de tot ce tine de gadgeturi si hi-tech, tu te poti ocupa de jucarii, o prietena se poate ocupa de produsele de ingrijire corporala, iar altcineva va colinda magazinele in cautare de haine. Pentru ca iti ramane timp te poti ocupa si de pregatirea mesei de Craciun.

Comanda pe internet cat de mult poti

Cumparaturile online sunt foarte practice, cu conditia sa nu le lasi pentru ultimul moment, pentru ca livrarile nu se fac intotdeauna rapid. Magazinele online iti permit sa cumperi ceea ce iti doresti, evitand astfel cozile din magazinele aglomerate. Anumite site-uri iti livreaza produsele la domiciliu si mai nou exista si supermarketuri care iti ofera un serviciu de drive. Iti comanzi cumparaturile, apoi treci cu masina si le iei.

Citeste mai mult pe curademiere.ro