Cum să obţii sprâncene perfecte

Sunt femei care acordă prea puţină atenţie sprâncenelor şi abia după ce sunt pensate de un profesionist îşi dau seama cât de mult forma potrivită a sprâncenelor poate înfrumuseţa chipul.

RomaniaTV.net
31 aug. 2013, 08:10
Cum să obţii sprâncene perfecte

1. Proportiile perfecte al sprancenelor

Vedetele de la Hollywood au toate sprancene diferite si totusi arata impecabil. De ce? Pentru că ele (sau cosmeticienele lor) știu ca nu exista o forma predefinita perfecta pentru sprancene, si forme special create pentru fiecare chip.

Principiul este, insa, insa acelasi, atrage atentia Victoria Barbosa, beauty specialist pentru WebMD. O spranceana este formata din trei sectiuni, doua descendente (1 si 3) si una in forma de arc intors in jos (2). Capatul exterior al sprancenei trebuie sa depaseasca un pic coltul ochiului, iar distanta dintre ele trebuie sa fie egala cu distanta dintre nari. Un creion va poate ajuta sa faceti masuratorilor.

2. Desimea conteaza

Nu toti avem sprancene suficient de dense si pe alocuri mai observam si goluri inestetice. Acestea le putem umple fie cu un fard special pentru sprancene, un creion sau chiar un gel. Totodata, daca firele de par nu sunt uniform din punct de vedere coloristic, putem sa corectam aceasta mica hiba tot cu produse cosmetice speciale.

Oricum ar fi, regula este urmatoarea: atat cat este spranceana, trebuie sa cream senzatia de desime folosindu-ne de fard sau de creion speciale. Dupa aplicarea culorii, urmeaza periatul usor cu acea micuta perie pe care o gasiti in aproape toate trusele de machiaj.

Continuarea pe lyla.ro.