Cum să obţii un machiaj ca al superbei Megan Fox

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Ea are un look impecabil, indiferent daca este fotografiata la premiera unui film sau surprinsa de paparazzi la cumparaturi. Pe langa stilul de viata, machiajul este atuul ei principal pentru a arata perfect zi de zi. Iata cum reuseste!

RomaniaTV.net
03 oct. 2015, 07:59
Cum să obţii un machiaj ca al superbei Megan Fox

Mai putin populara la noi, baza de machiaj este un must-have peste hotare si mai ales in randul vedetelor de la Hollywod. Megan Fox nu face exceptie! Asadar, pentru a obtine lookul ei, incepe cu aplicarea unei baze de machiaj. Aceasta este, practic, o crema hranitoare cu textura fluida, care ajuta enorm la fixarea machiajului si la uniformizarea lui.

Urmeaza corectorul si fondul de ten, produse ce te vor ajuta sa maschezi imperfectiunile. Nu te sfii sa folosesti mai mult corector sub ochi pentru a-ti ascunde cearcanele, dar si in zona T. Ulterior, aplica un fond de ten mat.

Machiajul perfect pentru blonde cu ochi albaştri

Pe langa tenul impecabil, ochii sunt cei care iti capteaza atentia atunci cand o privesti pe Megan Fox. Expresivitatea ochilor ei albastri este accentuata prin folosirea culorilor complementare. Astfel, daca ai ochii albastri sau verzi, aplica mai mult farduri in nuante nude si pamantii, iar daca ai ochii caprui sau negri, joaca-te cu nuante verzui (bineinteles cu masura, in functie de momentul zilei si de evenimentul la care participi).

Cand vine vorba de mascara, fii generoasa, dar opreste-te inainte ca genele tale sa arate ca doua panze de paianjen.

Continuarea pe Lyla.ro