Cum să obţii un machiaj natural în 6 paşi

Machiajul natural sau nud pare foarte usor de realizat la prima vedere, insa faptul ca nu exagerezi cu produsele cosmetice nu inseamna ca trebuie sa acorzi mai putina atentie acestui tip de machiaj.

05 sept. 2014, 05:37
Cum să obţii un machiaj natural în 6 paşi

Dimpotriva, pentru a obtine un look reusit, este nevoie de indemanare si cunoasterea catorva pasi simpli pentru obtinerea unor rezultate optime.

Un machiaj natural este foarte discret si poate fi purtat in multe situatii.

Dupa cum ii spune si denumirea, machiajul natural iti pune in evidenta trasaturile fetei, fara sa-ti incarce tenul cu fond de ten si fard de pleoape.
Foloseste nuante pastelate, cat mai deschise, pentru a accentua ochii, buzele si pometii.

Reguli pentru un machiaj natural reusit

1. Acopera imperfectiunile
Pentru a masca micile imperfectiuni de pe fata, foloseste un concealer de calitate, pentru zona ochilor, si un fond de ten intr-o nuanta apropiata de cea reala. Nu este indicat sa folosesti un strat gros de fond de ten, intrucat vei da impresia de artificial.

2. Foloseste mascara, nu si creion dermatograf
Pentru a-ti accentua privirea, este indicat sa folosesti mascara maro, daca ai tenul deschis la culoare, sau mascara neagra daca ai tenul masliniu. Atunci cand aplici mascara, incearca sa nu incarci prea mult genele. Un singur strat este suficient pentru a-ti infrumuseta privirea.

Daca, totusi, iti este foarte greu sa renunti la creionul dermatograf, poti opta pentru un creion maro. Acesta se splica printre gene si nu imediat deasupra lor.

Continuarea pe Lyla.ro