Cum să pariezi pe meciurile de fotbal din România

În România, meciurile de fotbal stârnesc foarte multă pasiune. De la realitățile locale, la cele naționale, acest sport a fost, dintotdeauna, preferatul românilor. În timpul comunismului, puteai să prevezi cu ușurință un rezultat sau altul, în condițiile în care totul era stabilit dinainte, astfel încât Steaua și Dinamo să fie mereu pe primele două locuri. În ultimii ani, însă, au fost doborâte foarte multe dintre clișeele și metehnele trecutului. Au apărut campioane noi (Oțelul Galați, Unirea Urziceni, CFR Cluj, Viitorul), multe dintre ele nefiind cotate cu vreo șansă la începutul competiției. Astăzi, rezultatele sunt din ce în ce mai greu de intuit.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 08:45
Cum să pariezi pe meciurile de fotbal din România

Iată, în continuare, câteva sfaturi dacă te decizi să pariezi pe meciurile din România:

1. Atenție la “Granzi”

Sunt câteva echipe considerate mari în Liga 1, care, indiferent cât de jos sunt în clasament, pot câștiga chiar dacă au cotă mică. FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, chiar și Rapid – deși este momentan în Liga 2 – sunt cluburi cu tradiție. Ele dețin, de altfel, și cele mai mari cluburi de fani. În meciurile în care joacă pe teren propriu sunt susținute de galerii puternice, așa că, indiferent dacă se bat la titlu sau la retrogradare, astfel de echipe pot învinge cu ușurință. Ține cont de cele mai bune ponturi la pariuri! Astfel, ai toate șansele să câștigi fără să îți faci prea multe griji.

2. Cupa României, cupa surprizelor

Cupa României, competiția care reunește toate echipele din țară și se desfășoară pe stil eliminatoriu, este o sursă inepuizabilă de surprize. Aici, poți face bani frumoși pe cote mari. Mai ales în partea a doua a competiției, când intră în scenă și cele puternice. Atunci, meciurile devin dramatice. Nu de puține ori rezultatul este stabilit după executarea loviturilor de departajare.

În mod cert, o echipă care este în cursa pentru titlu nu va acorda prea multă atenție acestei competiții. De aceea, rezultatele pot fi imprevizibile. Studiază cu atenție fiecare situație și te poți alege cu o cotă uriașă.

3. Derby-urile locale

Acest tip de meciuri “gâdilă“, întotdeauna, orgoliile. Fie că vor să își arate supremația asupra orașului, fie a regiunii istorice, fiecare echipă este gata să dea totul pe teren. Rivalitatea geografică este o caracteristică a fotbalului autohton. De aceea, poți să cauți în aceste partide rezultate surpriză, care să îți aducă un venit destul de bun.

Iată, în continuare, câteva exemple de astfel de confruntări:

Derby-ul Banatului – La un meci UTA Arad – Politehnica Timișoara vor sări, mereu, “scântei”. Fiecare dintre cele două cluburi se consideră “Fruncea” Banatului și își asumă titlul de echipă fanion a regiunii.

Derby-ul Clujului – CFR Cluj – Universitatea Cluj este, de obicei, un meci special. Echipa studențească a fost decenii la rând în Liga 1, în timp ce feroviarii au promovat abia în 2004, dar a câștigat deja o mulțime de titluri de campioană.

Derby-urile Bucureștiului – Evident, Steaua (FCSB) – Dinamo este cel mai important meci din România. Rivalitatea dintre cele două echipe datează de pe timpul comunismului, când una dintre ele aparținea Armatei, iar cealaltă Miliției. Astăzi, deși cele două formații n-au mai făcut, de mulți ani, performanțe notabile, meciurile dintre cele două rămân la fel de încinse.

În concluzie, dacă înțelegi fotbalul românesc prin prisma orgoliilor, ai toate șansele să rămâi cu un bilet câștigător.