Cum să recunoşti un om diabolic după mâna lui! Detaliile care îl dau de gol şi îl fac cel mai mare criminal

Chiromanția, adică cititul în palmă, ne oferă date foarte importante despre modul în care suntem ca persoane și tipologii. Un bun cititor în palmă va spune cu exactitate ceea ce urmează să se întâmple în viitor, cu lux de amănunte. Printre primele lucruri învățate în chiromanțiese numără tipul de palmă/mână pe care o are cel căruia i se citește. Este un exercițiu pe care îl poți face singură, înainte de toate și care îți poate oferi informații esențiale despre personalitatea ta.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 09:57
Cum să recunoşti un om diabolic după mâna lui! Detaliile care îl dau de gol şi îl fac cel mai mare criminal

Tipurile de mână sunt multiple, de la mâini conice, pătrate filosofice, până la mâna alungită. Sunt multe tipuri de mână, iar dacă nu ai făcut niciodată acest exercițiu de analiză, este momentul să îl încerci, îți va oferi informații esențiale despre tine.

Citeşte şi  Ce fel de persoană eşti în funcţie de forma palmelor

Mâna elementară

Aceasta pare a fi oarecum aspră. Are forma pătrată, iar degetele sunt scurte, groase și oarecum diforme. Pielea este aspră și uneori cu păr. Palma are puține linii, în unele cazuri doar trei. Oamenii cu mâini elementare sunt interesați de puține lucruri și pot fi foarte încăpățânați.

Continuarea pe elli.ro