Cum să renunţi la furie. Iată ce trebuie să faci ca să fii fericit

Reprimarea emoțiilor ne face să ne simțim inconfortabil sau ne poate readuce în memorie amintiri pe care mai bine le-am lăsa acolo unde le este locul, în trecut.

RomaniaTV.net
26 oct. 2017, 19:18
Cum să renunţi la furie. Iată ce trebuie să faci ca să fii fericit

Conform Dr. Jill Ammon-Wexler: „Ceea ce reprimă furia creează un stres suplimentar în organism”. Cea mai bună decizie este aceea de a renunța complet la ea, de aceea ți-am pregătit un articol, care te va ajuta să faci asta!

6 METODE PRIN CARE SĂ RENUNȚI LA FURIE

REFLECTĂ ASUPRA SINELUI

Este primul pas spre eliminarea emoțiilor reprimate. Capacitatea de a reflecta asupra emoțiilor, gândurilor și acțiunilor personale, ne poate ajuta să scăpăm de furia dobândită pe parcursul vieții. Încearcă să îți dai seama de când a început această trăire, cea a furiei. Poate că a interferat cu o anumită experiență din viață. Dacă nu te vei vindeca de ceea ce ai trăit în trecut, vei căra pe întreaga durată a vieții regretele unor decizii greșite. Nu uita, din orice poți învăța o lecție.

ÎNVAȚĂ SĂ IERȚI

Conform profesorului Robert Enright: „Stiința ne arată că procesul de a ierta, eliberează persoana în cauză de furia acumulată, reduce anxietatea și tratează considerabil depresia, ducând la dobândirea stimei de sine.”

Asta nu înseamnă că trebuie să înveți doar să îi ierți pe cei din jur, ci trebuie să începi cu tine. Apoi, lucrurile vor avea un curs normal. Totul va veni de la sine, iertarea se învață!

VIZUALIZEAZĂ POZITIV

Atunci când te concentrezi pe lucruri negative, atragi emoții negative. Cel mai bun mijloc prin care poți combate asta, este să vezi un ansamblu pozitiv, în care furia și supărarea să nu își facă simțită prezența. Poți opta să eliberezi furia prin alt mod, artă, sport sau activități diverse. Învață să lași în urmă lucrurile care nu îți fac bine!

Citeşte mai mult pe secretele.com