Cum să scapi de CELULITA de pe fund, abdomen şi picioare

Metoda care te ajuta să scapi de celulită și să ai mușchi pe fese, abdomen și picioare tonifiate

08 mart. 2018, 15:39
Cum să scapi de CELULITA de pe fund, abdomen şi picioare

Celulita este inflamația țesutului celular subcutanat. Această boală afectează netezimea pielii, îi dă inesteticul aspect de coajă de portocală. Celulita este rezultatul alimentației, stresului, iar în prezent afectează peste 90% din populația feminină.

Fiind atât de comună, celulita aproape că nu mai este considerată o boală, însă rămâne o problemă stresantă pentru femei, mai ales primăvara-vara, când acestea adoptă o vestimentație mai sumară.

În medicina chineză, frumusețea pielii ține de buna funcționare a plămânilor și a intestinului gros. Prin urmare, celulita este rezultatul reținerii toxinelor în corp, din pricina unei alimentații defectuoase sau a întreținerii gândurilor și emoțiilor negative.

Pentru a elimina eficient toxinele din corp nu este neaparat necesar să bem zilnic peste 2 litri de apă, așa cum se crede, ba chiar în unele cazuri apa ar putea accentua aspectul de coajă de portocală, ci ar fi bine să prevenim intoxicarea organismului folosind combinații alimentare corecte și o hidratare optimă.

Celulita poate fi declanșată de o respirație incorectă. În special femeile, evită să respire abdominal, crezând că această parte a corpului trebuie menținută mereu încordată, pentru a sublinia talia și preferă să respire numai superficial, în zona claviculei. Astfel, sângele oxigenat în plămâni este împiedicat să ajungă la organele interne, digestia devine defectuoasă, intestinul gros începe să rețină toxine și celulita își face apariția. Recomandăm a se relaxa abdomenul, a se respira lent și profund, pentru a-i da corpului timpul suficient pentru a face detoxifierea.
De 10 ori pe zi, în timp ce se expiră pe gură, a se scoate sunetul Hu-uuuu, care relaxează zona stomacului, ajută la eliminarea stresului.

Multe femei aleargă în jurul blocului sau pe trotuarul de pe marginea șoselei, crezând că astfel vor scăpa de celulită, apoi se întreabă de ce nu au rezultate. Medicii chinezi recomandă practicarea sportului în aer liber, jogging, dar departe de aglomerația orașului, lângă o pădure sau în parc, pentru a pune sângele în mișcare și a feri corpul de aerul poluat, ce poate cauza celulita și îmbătrânirea pielii.