Cum să scapi de vergeturi

Gândul la plajă te înfioară din cauza vergeturilor? Nu eşti singura, ci majoritatea femeilor se confruntă această problemă. Iată cum să scapi de ea!

RomaniaTV.net
01 aug. 2013, 11:41
Cum să scapi de vergeturi

Ce sunt vergeturile

Elasticitatea pielii permite corpului tău să treacă prin diverse modificări de greutate fără a suferi în vreun fel. Cu toate acestea, atunci când te confrunţi cu fluctuaţii mari de greutate într-un timp scurt, pielea nu mai poate face modificărilor şi ”se rupe”. Atunci apar vergeturile, care au la început culori puternice, albastru sau roz, dar care îşi pierd din intensitate în timp.

Citeste si: Ingredientele naturale ale frumusetii

Zonele în care apar frecvent vergeturile şi de care trebuie să ai mai multă grijă sunt coapsele, soldurile, fesele, braţele, pe spate jos, abdomenul şi sânii.

Cum previi vergeturile

Ştim deja cu toţii că ideal este să previi decât să tratezi. De aceea, îţi recomandăm să acorzi mai multă atenţie pielii tale dacă treci printr-una dintre aceste situaţii: eşti însărcinată, ai luat mult în greutate, eşti la dietă, faci sport pentru creşterea masei musculare.

Citeste si: Secretele masajului senzual

Dacă în mod normal foloseşti loţiune de corp ocazional, îţi recomandăm să o foloseşti în mod regulat de acum în colo, pentru a stimula elasticitatea pielii.

Cele mai ingrediente pentru cresterea elasticităţii pieli şi pentru stimularea apariţiei de noi celule sunt: vitaminele A, E, D3, ulei de măsline, unt de shea, aloe vera, ulei de avocado, ulei de cocos ulei de jojoba, unt de cacao, extract din seminţe se grapefruit. Poţi să foloseşti loţiuni din comerţ sau să foloseşti uleiurile naturale ca atare, la masaj.

Mai multe despre cum scapi de vergeturi pe Cosmopolitan.ro.