Cum să slăbeşti: 10 fructe şi legume care te ajută în dietă

Mai ales dupa ce am dat nastere unui copil, sau in oricare alta circumstanta care ne creeaza probleme cu greutatea, ne confruntam cu o adevarata provocare: cum sa slabim si apoi sa ne si mentinem greutatea?! Urmam sau incercam sa urmam variante de diete, care dau sau nu dau rezultate.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 19:22
Cum să slăbeşti: 10 fructe şi legume care te ajută în dietă

Exista, insa, dincolo de orice dieta, legume si fructe care nu numai ca nu ingrasa, dimpotriva, ele pot fi mancate in orice cantitate si chiar ajuta, la propriu, organismul, la detoxifiere, astfel dand rezultate mult mai bune intr-o cura de slabire.

Fructe

1. Capsunele

Compozitia chimica a capsunelor presupune intr-o proportie de appx 90% continut de apa. In rest, avem multe vitamine: A, B1, B2, B6, C, E si K, si minerale importante, precum calciu, fosfor, fier, cupru, mangan, potasiu, sodiu. Consumati-le in orice cantitate doriti, ele fiind recomandate in hepatite, anemie, astenie, boli cardiovasculare.

2. Portocalele

Este una dintre cele mai importante surse de saruri minerale, in special calciu si fosfor. Portocala stimuleaza imunitatea si intareste toate functiile organismului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO