Cum să slăbeşti cu dieta Intermittent Fasting

Intermittent Fasting nu este, de fapt, o dietă, ci un stil de viață care îți permite să mănânci orice, însă într-un anumit interval de timp. Promovată de stomatologul Sara Solomon, cura este, de fapt, un plan al meselor, pe care trebuie să îl urmezi. Vezi ce înseamnă Intermittent Fasting și cum te ajută să slăbești.

14 sept. 2014, 09:43
Cum să slăbeşti cu dieta Intermittent Fasting

Sara Solomon arată perfect la cei 36 de ani ai săi și susține că mănâncă orice, inclusiv popcorn, ciocolată, prăjituri și alte alimente pe care celelalte diete le interzic categoric. Ea susține că dieta Intemittent Fasting îi permite să se răsfețe, când vine vorba de mâncare, fără a pune un singur kilogram.

Intermitent Fasting presupune să consumi toate mesele într-un interval de opt ore, iar în celelalte 16 ore, să te abții de la mâncare. Potrivit lui dr. Solomon, atunci când petreci mai mult timp abținându-te de la mâncare, îți faci corpul să se hrănească din depozitele de grăsime.

Ce se întâmplă în corpul tău, când ții dieta Intermittent Fasting
Atunci când nu mănânci, nivelul de insulină din organism scade și se produce lipoliza, procesul prin care grăsimea localizată în depozite de mici dimensiuni începe să se topească, pentru a produce energie. În plus, se mărește secreția de hormoni ai creșterii, care au rolul de a arde grăsimile.

Citeşte mai mult pe unica.ro