Cum să slăbeşti fără să ţii dietă! Nutriţia intuitivă sau cum să dai jos 22 de kilograme cu usurinţă

Daca te-ai plictisit sa incerci fel si fel de diete care insa n-au dat rezultate, dar iti doresti cu ardoare sa slabesti, ei bine iti propunem sa tii cont de sfaturile dr. Stephen Hawkes, care a reusit sa slabeasca 22 de kilograme urmand niste reguli simple – da-i corpului exact ceea ce este necesar, iar acesta te va rasplati.

06 iul. 2018, 07:21
Cum să slăbeşti fără să ţii dietă! Nutriţia intuitivă sau cum să dai jos 22 de kilograme cu usurinţă

Primul pas pe care trebuie sa-l urmezi ca sa slabesti este sa renunti la dieta. Uita de toate programele de slabit si concentreaza-te pe nutritia intuitiva.

Respecta-ti foamea. Ofera-i organismului o cantitate suficienta de energie si de carbohidrati si nu astepta sa fii coplesita de foame. Mananca regulat si in timp vei invata cum sa pacalesti foamea.

Consuma mai putin de 1.000 de calorii intr-o zi si rasfata-te cu o bucata de ciocolata. Nu te vei invinovati deloc dupa aceea.

Mananca fix ceea ce vrei. Acorda-ti permisiunea de a manca fix ceea ce-ti doresti, dar controleaza cantitatea pe care o consumi. . Fii atent la modul in care te simti atunci cand mananci ce vrei. Acorda atentie gustului mancarii, nivelului de satietate si sentimentului de satietate, in acel moment. Estimeza saturatia pe o scara de 1 la 10 si opreste-te la 5-6, chiar daca mai ai alimente pe farfurie.

Aminteste-ti ca nu trebuie sa aderi la dieta ideala pentru a fi sanatos. Este important doar sa mananci alimente sanatoase! Fa-ti un stil de viata sanatos, consuma cel putin doi litri de apa pe zi si te vei bucura de un trup perfect, asa cum ti-l doresti.