Cum să slabeşti într-un sfert de oră. Fotografiile publicate de o tânară au ajuns virale pe net

O australianca satula de imaginile de dinainte si dupa publicate pe internet de tinere care vor sa se laude cu pierderea in greutate a vrut sa arate cum oricine poate sa para mai slab in doar cateva minute.

13 iun. 2014, 19:04

Inspirata de un proiect similar al antrenorului de fitness Andrew Dixon, tanara s-a fotografiat cu telefonul in oglinda, imbracata intr-un costum de baie rosu, cu parul prins in varful capului, iar la 15 minute dupa aceea a mai publicat o imagine in care pare sa fie mai slaba cu cateva kilograme, scrie Daily Mail.

Australianca si-a dezvaluit secretul pe Instagram: „Va place transformarea mea? Mi-a luat doar 15 minute. In primul rand, mi-am schimbat bikinii cu unii negri, cu o marime mai mare, iar negrul da impresia de subtiere, am folosit un autobronzant, mi-am pus extensiile de par, am stat dreapta, mi-am tras burta, mi-am lasat greutatea pe un picior si am scos soldul in evidenta, mi-am tras posteriorul si umerii inapoi si am adaugat un zambet. Am dat un zoom in pe prima imagine, iar pe a doua am dat un zoom out si am adaugat un filtru. Si am dat jos husa telefonului.”, a scris tanara. 

Bianca Rus, mai hotărâtă ca niciodată să slăbească. Vezi ce la ce dietă nouă a apelat