Cum să susții energia Marelui Benefic. Tot ce trebuie să știi despre ÎNTOARCEREA lui Jupiter în viața ta la fiecare 12 ani

În timp ce unele evenimente astrologice ne afectează pe toți în același timp (deși nu în același mod), altele te afectează ca individ pe propria cronologie unică, bazată pe harta natală.

07 dec. 2023, 06:00
Cum să susții energia Marelui Benefic. Tot ce trebuie să știi despre ÎNTOARCEREA lui Jupiter în viața ta la fiecare 12 ani

O „întoarcere” a unei planete, în cazul de faţă Jupiter, are loc atunci când aceasta se întoarce în locația exactă în care se afla când te-ai născut. De exemplu, s-ar putea să fii familiarizat cu întoarcerea ta Saturn, care are loc pentru prima dată între 27 și 30 de ani și servește drept bun venit astrologic la vârsta adultă. Cu toate acestea, Saturn este doar una dintre planetele care se va întoarce periodic pentru a oferi lecții de viață încărcate din punct de vedere astrologic.

Ce înseamnă Jupiter în astrologie

Pentru a înțelege revenirea lui Jupiter, familiarizeaza-te cu rolul lui Jupiter în astrologie. Jupiter, cea mai mare planetă a sistemului nostru solar, este cunoscută drept „Marele Benefic”. Atunci când interacționează cu alte planete sau lumini (soarele și luna), fie că tranzitează cerul în mod regulat, fie când interacționează cu harta ta natală, efectul său este de obicei de a mări ceea ce este deja în joc. Dacă se aliniază cu Venus romantică, un accent existent pe relații, frumusețe și bani va fi accentuat și, cel mai probabil, va deveni o sursă de noroc și abundență.

Citește și Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

În calitate de conducător natural al casei a noua, Jupiter este asociat cu aventura, învățământul superior, călătoriile pe distanțe lungi, filozofia, trezirea spirituală, cunoașterea și chiar publicarea.

Ceea ce reprezintă Jupiter în harta ta natală este de asemenea important. Este posibil să fii deja conștient de faptul că zodia ta solara reprezintă imaginea și identitatea ta de sine, în timp ce semnul lunar reprezintă personalitatea ta emoțională. Plasarea ta pe Jupiter – semnul, gradele și casa în care se află – influențează modul în care atragi noroc, exprimi generozitatea, adună înțelepciune, profită de oportunități și îți cultivi credința în ceilalți și în lumea din jurul tău.

Ce înseamnă când Jupiter „se întoarce”
Soarele, luna și planetele călătoresc cu viteze diferite. Luna are nevoie de o lună pentru a tranzita toate cele 12 zodii, în timp ce soarelui ii ia un an. De aceea, întoarcerea ta lunară are loc o dată pe lună, iar întoarcerea ta solară este ziua ta de naștere astrologică – adică întoarcerea anuală a soarelui la punctul exact în care părea să fie exact când și exact unde te-ai născut.

Citește și Horoscop special de Crăciun: Abundenţă financiară pentru 4 zodii de Sărbători

Jupiter se întoarce la locul exact în care te-ai născut la fiecare 12 ani. Ca urmare, revenirea ta pe Jupiter va avea loc la vârstele de 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 și 96 de ani.

Da, este atât de ușor. Nu este necesar să introduci data nașterii într-un calendar de întoarcere al lui Jupiter.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.