Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Horoscop bani Mihai Voropchievici. Luna decembrie, dacă ne uităm în calendar, are în componența ei 5 zile de vineri, 5 de sâmbătă și 5 de duminică. Asta, în termeni ezoterici numesc luna decembrie o lună a sacilor de bani. Este o lună extraordinar de promițătoare din punct de vedere material.

06 dec. 2023, 18:41
Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Avem deja trei planete, pentru vinerea e Venus, Saturn sâmbăta și Soarele duminica. Așadar, persoanele născute în zielele de vineri, sâmbătă sau duminică au în decembrie un mare lipici la bani. Pentru ei va fi o lună, în continuare, extrem de favorabilă din punct de vedere financiar. Pungile cu bani trag la ei, însă nici cei care sunt născuți în alte zile nu sunt feriți de noroc.

Favorizați sunt cei care sunt născuți în zilele de 1, 8, 15, 22 și 29. Și cei veniți pe lume sâmbăta, în zilele de 2, 9, 16, 23 și 30 sub protecția planetei Saturn. Cei care sunt solarienii, cei născuți duminica, sunt cei născuți pe 3, 10, 17, 24 și 31.

Aceștia sunt cei mai favorizați. „Ca să vă liniștesc, să nu aveți senzația că sunteți absolviți de mici sau mai mari câștiguri vă voi comunica care sunt zodiile favorizate”, este anunțul făcut de Mihai Voropchievici, pentru FANATIK.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la BANI în următoarele zile. Previziuni complete pentru nativi

Fecioarele născute între 3 și 12 septembrie au mare noroc

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. Printre favorizați se numără cei născuți în zodia Berbec, dar, atenție, vorbim despre nativii din decanul 3. Berbecii care sunt născuți între zilele de 11 și 20 aprilie pot sta liniștiți. Decembrie este o lună a sacilor cu bani pentru Racii născuți în decanul întâi, adică între 21 iunie și 1 iulie 2023.

Fecioarele născute în decanul doi (3-12 septembrie) sunt favorizate de astre. Apoi avem Scorpionii din decanul doi (13-22 noiembrie). Vărsătorii din decanul întâi. Nu sunt, însă, singurele zodii care au parte de bucurii, de noroc în tot ce își propun să facă în luna decembrie.

Nu e vorba aici doar de a ști să atragă bunuri materiale și bani, ci și cum le folosesc astfel încât să nu se risipească, ci să fie sporite. Zodiilor de mai sus li se mai adaugă câteva, după cum dezvăluie maestrul Mihai Voropchievici.

Îi avem pe Taurii născuți în intervalul 11-20 mai, Leii născuți între 23 iulie până pe 2 august, Balanțele născute în decanul doi, din 3 până în 13 octombrie și Săgetătorii decadei trei, 12-22 decembrie. Ultimii sunt Peștii din decanul unu, născuți între 19 și 28 sau 29 februarie.

Horoscop bani Mihai Voropchievici decembrie 2023. „Cu alte cuvinte, vedem că sunt zece zodii foarte favorizate. Evident că mai scapă câte unele care au mai puțin. Niciodată nu e bine să ai paharul prea plin, că s-ar putea să se verse din el”, completează Mihai Voropchievici.

De remarcat este faptul că din seria enumerată mai sus de maestrul runelor lipsesc două zodii. Este vorba despre niște semne zodiacale ceva mai încercate în această lună, dar care cu siguranță vor ieși cu fruntea sus din toate necazurile cu care se confruntă.

Horoscop special de Crăciun: Abundenţă financiară pentru 4 zodii de Sărbători

Capricornii și Gemenii nu figurează printre nativii care au noroc la bani în luna decembrie, însă probabil că veștile bune vin pentru ei din alte părți. Conform horoscopului runelor, de pildă, pe luna decembrie, Gemenii sunt tensionați până la finalul lunii, având preocupări legate de sănătate. Capricornii comunică destul de mult, sunt în permanent dialog cu cei din jurul lor. Doar unul din mesajele pe care îl vor primi va fi cu adevărat esențial.