Cum să te îmbraci ca să arăţi mai slabă

Dincolo de numărul de kilograme indicate de acul cântarului, hainele sunt cele care au ultimul cuvânt de spus cu privire la greutatea ta, cel puţin din perspectiva celor care te văd pe stradă. Dacă ştii cum să-ţi maschezi unele neajunsuri, vei crea iluzia că eşti mai slabă fără doar şi poate.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 05:36

Cand vine vorba de cum sa te imbraci ca sa arati mai slaba, stim toate regulile de baza: nu purta dungi orizontale daca esti plinuta, ci verticale si alege tinute mai inchise la culoare. Dar aceste doua recomandari nu sunt singurele.

Degeaba mascam burtica daca ni se vad kilogramele in plus la fata. Prima imagine arata exact cum nu ti-ai dori sa arati. Hibele tinutei sunt liniile curbate care incadreaza fata: ochelarii prea rotunzi, chipul incadrat de o coafura linsa, cu carare pe mijloc si parul dat dupa urechi. Asa NU!

Nu te poti lipsi de ochelari?! Inlocuieste-i cu lentile de contact! Renunta la cararea pe mijloc si opteaza pentru breton, astfel, privirile celorlalti se vor concentra asupra ochilor, nu asupra latimii fetei. Alege o tunsoare care sa-ti incadreze fata, depasindu-ti barbia.

Multe dintre femei sunt prea preocupate de fund sau de burta si uita ca si bratele prea groase sunt inestetice. Daca kilogramele in plus sunt mai vizibile la brate, evitati sa purtati bluze cu maneci scurte sau maiouri. Acestea nu vor face altceva decat sa va scoate in evidenta rotunjimile de care nu sunteti deloc mandra. Optati mai degraba pentru bluze cu maneci largi, care depasesc linia cotului. Pot fi purtate si pe timp de vara, pe canicula, daca bluzele sunt croite din materialele lejere, vaporoase, din fibre naturale. Totodata, alege o croiala in V pentru decolteu, pentru ca ofera iluzia de alungire si mai atrage si atentia asupra bustului… asadar, bratele groase vor deveni din ce in ce mai imperceptibile.

Continuarea pe Lyla.ro