Cum să te îmbraci la prima întâlnire

Este foarte important pentru tine ca și bărbat cum te îmbraci la prima întâlnire pentru că o impresie bună cum ar fi o ținută potrivită este foarte greu de realizat. Trebuie să ții cont de faptul că dacă ești îngrijit, arată că te respecti de tine și deja devii mai atrăgător față de persoana opusă fără să fie nevoie să deschizi o conversație.

RomaniaTV.net
07 iul. 2012, 10:42
Cum să te îmbraci la prima întâlnire

Cred că te-am făcut curios cât de important este primul impact. Acum să trecem și mai adânc în miezul problemei.

Care crezi că este cea mai importantă piesă vestimentară pentru o femeie?

Dacă nu ai răspunsul, ți-l dau eu…încălțămintea.

Nu-ți poți imagina câte pereche de pantofi încearcă unele femei zilnic și involuntar, se vor uita la ceea ce porți în picioare.

Îți recomand să eviți flip-flops-urile, adidași de sport ( sunt unele perechi care merg cum ar fi cei Cortez), pantofii cu botul pătrat, pantofii argintii, aurii în gen cei foarte strălucitori.

Este foarte important să fii îmbrăcat conform ocaziei. Costumul nu-și are locul aici pentru că nu te duci la semnarea unui contract important, la interviu sau un eveniment formal. Excepția este atunci când vă duceți la operă sau teatru.

Poartă doar haine potrivite ceea ce înseamnă că trebuie să-ți vină pe corp ca o mănușă nici prea mici, dar nici prea mari.

Citeşte tot articolul pe StilMasculin.ro


loading...