Cum să te machiezi în această primăvară: Tendinţe şi recomandări

Vrei sa stii care sunt tendintele in materie de make-up pentru acest sezon? Iata ce ne-au recomandat marile case de moda.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 14:04
Cum să te machiezi în această primăvară: Tendinţe şi recomandări

Smokey eyes – cu toate ca a venit primavara si culorile pastelate ar trebui sa fie in centrul atentiei, machiajul strident, de tip smokey-eyes ramane inca in centrul atentiei.

Sprancenele groase, bine definite – Cara Delevigne a facut din nou furori, in cadrul prezentarii de moda Yves Saint Laurent, cu sprancenele sale naturale bine definite.

Citeşte şi Ce spune data ta de naştere despre cum faci dragoste

Buzele nude – balsamul de buze, rujul dar si lipglossul in nuante nude sunt pe val in aceasta primavara.

Genele false – cu toate ca e de preferat sa folosesti doar mascara, poti totusi sa apelezi si la o pereche de gene false, insa incearca sa alegi unele cu un aspect cat mai natural.

Tusul – conturul de ochi realizat cu tus ramane in tendinte, insa  Cavalli ne recomanda sa folosim tusul pentru a accentua conturul pleoapei inferioare.

Tusul colorat – daca vrei totusi sa folosesti tus pentru conturul pleoapei superioare, poti incerca unul intr-o nuanta puternica de albastru, asemanatoare celei folosite de catre manechinele de la prezentarea Fendi.

Citeşte şi Greşeli de machiaj care sperie bărbaţii

Fardul maro – nuantele de pamantiu sunt la mare cautare in aceasta primavara atunci cand vine vorba despre machiajul ochilor. Casele de moda Gucci, Givenchy, dar si Armani ori Roberto Cavalli au ales nuante de fard maro pentru manechinele sale.

Citeste mai mult pe feminis.ro.