Cum să te machiezi în funcţie de zodie, ca să fii irezistibilă

Fiecare femeie se simte cel mai bine in pielea ei in momentul in care aspectul fizic este in perfecta armonie cu caracterul ei. Si pentru ca aceasta diferenta sa fie cat se poate de mica, astrologii ne sfatuiesc sa invatam cum sa ne "coloram" caracterul zodiacal prin machiaj. Asadar, putem invata cum sa ne machiem in functie de zodie pentru a ne simti cu adevarat implinite.

10 sept. 2013, 05:21
Cum să te machiezi în funcţie de zodie, ca să fii irezistibilă

Berbec

Nativele din berbec trebuie sa foloseasca culori cat se poate de tari care sa le inveleasca personalitatea. Asadar, folositi cu incredere rosu deschis, portocaliu inchis sau maroniu.

Taur

Datorita faptului ca sunt realiste, nativele din Taur au nevoie de culori metalice. Astfel, folositi cu incredere nuantele de bronz, cupru si sampanie sunt cele mai potrivite pentru ele.

Gemeni

Datorita personalitatii duble ale acestor native, sunt indicate combinatii de culori in antiteza. Folositi impreunarea de culorilor inchise cu cele deschise, de exemplu: ochi machiati cu negru si buze date cu roz pal.

Rac

Femeile in Rac sunt unele dintre cele mai feminine din zodiac asa ca li se recomanda sa faca abuz de machiaj bazat pe culoarea roz pal.

Leu

Pentru ca isi doresc mereu sa iasa in atentie, nativele din aceasta zodie pot sa se machieze cu nuante aurii si stralucitoare, cu care sa iasa usor in evidenta.

Fecioara

Fecioarele ar trebui sa poarte nuante delicate de argintiu datorita faptului ca sunt seducatoare si perfectioniste.

Balanta

Balantelor le place sa experimenteze asa ca li se preteaza cel mai mult combinatiile de culori stridente care sa le scoata in evidenta in primul rand ochii. Pot combina machiajul in culori de verde, albastru sau chiar maro.

Citeste mai mult pe lyla.ro