Cum să te pensezi corect. Make-up artist Maria Vintilă vă oferă sfaturi de excepţie

Te-ai gândit vreodată ca forma sprâncenelor îţi poate schimba total look-ul? Sprâncenele pensate corect îţi înfrumuseţează chipul şi accentueaza privirea.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 08:25
Cum să te pensezi corect. Make-up artist Maria Vintilă vă oferă sfaturi de excepţie

Din pacate, multe dintre femei se penseaza gresit sau nu adopta o forma adecvata. Nici cel mai reusit si special machiaj nu poate masca o forma gresita a sprancenelor, de aceea trebuie sa fiti atente atunci cand va alegeti forma sau lungimea sprancenelor.

Pentru a afla de unde trebuie sa porneasca spranceana, trebuie sa pozitionezi creionul de la baza narii pana la coltul intern al ochiului. Varful creionului indica locul in care trebuie sa inceapa spranceana. Pentru a retine acest punct, se poate face un semn cu creionul.

Multe persoane adopta variante prea arcuite sau o arcuire deplasata spancenelor sale, de aceea e important sa stim care trebui sa fie locul cel mai inalt al sprancenelor. Pentru acesta trebuie unita baza narii cu centrul ochiului. Uneste baza narii si coltul extern al ochiului pentru a obtine punctul unde trebuie sa se termine spranceana.

In functie de trasaturile fetei, puteti urma cateva sfaturi:

*In cazul in care ai fata rotunda, forma ideala a sprancenelor este aceea usor arcuita spre final. Pensarea sprancenelor se va face din interior.

Continuarea pe Lyla.ro.