Cum să te rogi corect pentru a scăpa de boli

Rugăciunea are într-adevăr puteri vindecătoare, însă nu pentru toată lumea. Și asta pentru că foarte mulți oameni nu știu să se roage, cred specialiștii în ezoterism și teologii. Iată ce greșeli frecvente faci atunci când te rogi și nu te însănătoșești.

02 mai 2015, 16:34
Cum să te rogi corect pentru a scăpa de boli

De ce pentru unii rugăciunea funcționează și pentru alții nu? Ți-a spus cineva vreodată cum să te rogi corect pentru a scăpa de boli și de alte necazuri? Iată câteva greșeli pe care oamenii le fac frecvent:

1. În timpul rugăciunii, mintea nu trebuie să zboare în altă parte. În momentul în care spui mecanic o rugăciune fără a simți fiecare cuvânt și fără a te gândi de ce te rogi, iar mintea ta este în continuare la probleme, rugăciunea nu va funcționa. Principalul aspect atunci când te rogi este să te detașezi de probleme și să o faci cu sinceritate.

2. Nu face contrariul după ce te-ai rugat. Dacă i-ai promis lui Dumnezeu că vei încerca să faci fapte bune pentru a compensa păcatele pe care le ai în ghiozdan, ce atârnă ca niște pietre, nu te apuca să înjuri imediat ce te-ai rugat sau să clevetești împotriva cuiva.

 

Citeste mai mult in Revista TEO