Cum să te rogi, o perspectivă spirituală

Sunt doua tipuri de rugaciune – unul pentru un beneficiu palpabil si altul care sa sprjine dezvoltarea spirituala. Ca urmare, Dumnezeu raspunde diferit la fiecare rugaciune in parte. Cercetari in domeniul spiritual au aratat ca pana si energiile negative pot raspunde unei rugaciuni, insa in detrimentul celui care o face.

15 ian. 2016, 21:15
Cum să te rogi, o perspectivă spirituală

Nivelul spiritual al celui care se roaga este destul de important. O rugaciune pentru pacea lumii, chiar daca este un gest nobil, nu are putere atat de mare daca este rostita de oameni cu un nivel spiritual scazut. Singurii care pot modifica lucruri cu o singura rugaciune sunt sfintii, dorinta lor fiind aliniata cu Vointa Divina.

Fiecare om, cand se confrunta cu situatii dificile si parca fara iesire (pierderea unui obiect valoros, o boala, o problema financaira etc.), oamenii se roaga la Dumnezeu, rugaciunile avand asteptari materiale si palpabile.

Cei care il cauta pe Dumnezeu, cei care vor sa creasca spiritual se roaga la Dumnezeu tot timpul, nu doar atunci cand au o problema concreta. Ei nu vor neaparat ceva palpabil. Prin practica rugaciunii, ei voi sa creasca spiritual.

Este important de notat ca atunci cand apare o problema sau o situatie dificila in viata, radacinile ei pot fi de natura fizica, mentala sau spirituala. Cercetarile efectuate pana acum au concluzionat ca pana la 80% din problemele din viata isi au radacina in planul spiritual.

Cum se raspunde la rugaciuni? Care este mecanismul?

Cine raspunde la rugaciunile noastre?

Raspunsul la rugaciunile noastre depinde de tipul de rugaciune. O persoana care are este la un nivel spiritual de 30% se va ruga pentru ceva palpabil. O persoana cu nivel spiritual 50% se va ruga pentru progres spiritual.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.