Cum să te simţi sexy seară de seară

Nimic in lume nu te poate face sa te simti mai sexy decat lenjeria sexy. Dupa o zi stresanta la munca insa, lenjeriile sexy clasice pot produce un disconfort suplimentar, stres, pierzandu-se astfel romantismul unei seri petrecute in doi, departe de agitatia cotidiana. Sunt insa alternative mult mai usoare, accesorii relativ usor de gasit care sa te faca sa te simti sexy, sa atraga atentia in mod pozitiv partenerului si, nu in ultimul rand, sa fie extrem de confortabile. Acest lucru inseamna ca va trebui sa gasesti lenjeria sexy care se se potriveasca trasaturilor trupului tau, fara stresul dietelor si a salilor de fitness, care sa te faca sa te simti la fel de sexy ca si la 15 ani fara niciun efort suplimentar. Vezi mai jos cateva sugestii.

01 sept. 2013, 09:07
Cum să te simţi sexy seară de seară

Trup in forma de para

Pentru a ascunde un trup mai plinut in partea inferioara, vom alege fie o mantie/halat elegant, fie o camasa. Silueta jucausa a mantiei de exemplu, va cadea delicat pe solduri si coapse. Puteti alege o mantie care sa se termine deasupra genunchilor, pentru un aspect mai glamuros.

Atunci cand te decizi sa cumperi o camasa sexy, alegele pe cele care au un design cu o cusatura chiar sub bust si care cade libera de acolo in jos. Acest tip de camasa va ascunde fundul dar va scoate in evidenta umerii si decolteul.

Ascunde burta

Pentru a te simti cu adevarat sexy intr-o seara romantica alaturi de iubitul tau, nu subestima niciodata puterea unui tricou/maiou care sa ascunda burtica, alaturi de o pereche de shorturi barbatesti. Acelasi tip de camasa pe care am recomandat-o mai sus poate fi de asemenea o alegere oportuna pentru a ascunde burta. Mai mult, poti opta si pentru un corsaj de marimea unei fuste mini, fara cusaturi, care sa atarne liber de la baza gatului.

Citeste mai mult pe lyla.ro