Cum să te transformi într-o femeie senzuală şi sexy cu ajutorul machiajului

De la o fată banală la o adevărată divă sexy, machiajul a reprezentat întotdeauna o provocare. Găsirea echilibrului perfect între produsele cosmetice este o sarcină complexă, care mai rău te poate pune în încurcătură decât să te salveze.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 09:32
Cum să te transformi într-o femeie senzuală şi sexy cu ajutorul machiajului

Pune-ti in valoare frumusetea naturala si transforma-te intr-o femeie senzuala si sexy cu ajutorul machiajului.

Aplica o baza

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti cureti in profunzime tenul. Foloseste-te de o apa calduta si de un produs de curatare hidratant, apoi aplica o baza potrivita tipului tau de piele. Pentru un ten gras ai nevoie de un fond de ten mat, fara uleiuri, iar daca ai pielea uscata aplica o crema hidratanta. Tenul perfect, fara probleme, este idealul oricarei femei. Daca si tu esti inzestrata cu o asemenea piele poti apela la un BB cream. Este o solutie buna, care iti ofera si protectie solara.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre FONDUL DE TEN

Foloseste iluminatoarele

Secretul unui machiaj bun este ca tenul sa nu fie incarcat, cu cat mai simplu, spre un look natural, cu atat mai bine. Pentru fixarea fondului de ten, poti folosi o usoara pudra translucida, dar nu este o conditie obligatorie.

Daca vrei un look sexy este esential sa folosesti un iluminator. Te va ajuta sa creezi un echilibru in machiaj si sa iti evidentiezi anumite zone (arcadele, pometii, zona de deasupra sprancenelor, puntea nasului). Pe piata sunt o multime de variante de iluminator, de diferite forme, de la pudra, la cea lichida.

Află cum să te transformi într-o femeie senzuală cu ajutorul machiajului pe Ele.ro.