Cum să-ţi alegi fusta în funcţie de siluetă

Fustele reprezinta o declaratie de feminitate si au o putere mare de seductie. Aceasta in cazul in care stii sa porti modele de fuste care te avantajeaza. Daca iti alegi fusta in functie de silueta, atunci iti scoti in evidenta calitatile si te simti extraordinar de bine.
Alina Costache
26 mart. 2014, 11:40
Cum să-ţi alegi fusta în funcţie de siluetă

Piesa de baza in garderoba, fusta te ajuta sa creezi tinute cat mai diverse si se potriveste aproape oricarui eveniment in functie de model. Iti propunem sa iti verifici dulapul si sa vezi daca ai fuste potrivite pentru tipul tau de corp. Dar inainte, citeste sfaturile divahair.ro si afla cum sa-ti alegi fusta in functie de silueta:

Fusta in functie de silueta triunghi rasturnat

Daca ai umerii mai lati decat soldurile, atunci conformatia ta este cea de triunghi rasturnat. Fustele care ti se potrivesc sunt cele evazate, fuste in clini si cele petrecute in talie. Fustele cu volum creeaza impresia unor solduri mai mari, echilibrand vizual partea superioara a corpului cu partea inferioara. Daca esti scunda sau mignona fereste-te de fustele lungi, care trec de genunchi si poarta fuste pana la nivelul acestora sau chiar mai scurte. De asemenea este recomandat sa porti fuste in culori aprinse sau cu imprimeuri, diverse aplicatii sau buzunare, pentru a iesi in evidenta si a distrage atentia de la zona umerilor.

Fuste potrivite pentru silueta dreptunghi

Daca ai o silueta dreptunghi, umerii tai sunt la fel de lati ca soldurile iar talia este nedefinita. Tot ce trebuie sa faci prin imbracaminte este sa accentuezi zona taliei si sa creezi impresia de forme feminine. Poarta fuste care iti marcheaza talia. Ti se potrivesc fustele clos, in clini sau fusta tip sirena. Toate dau corpului forma ideala de clepsidra.

Ce fusta ti se potriveste daca ai o silueta para

In cazul unei siluete para, umerii sunt mult mai ingusti decat soldurile. Fustele clos, in clini sau evazate sunt cele care iti evidentiaza talia, de cele mai multe ori subtire si ofera impresia unei siluete clepsidra. De asemenea, poti purta si fuste drepte cu nasturi in fata, care au rolul de a distrage atentia de la solduri.

Fuste in functie de silueta clepsidra

Silueta clepsidra este considerata silueta ideala, deoarece proportiile sunt perfect echilibrate: umerii sunt la fel de lati ca soldurile, iar talia este mica si foarte bine definita. Ai liber la aproape orice model de fusta: asimetrica, in clini, mini, evazata, lunga, in pliuri, toate se muleaza perfect pe forma corpului tau.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Alegeri europarlamentare 2024. Cât câștigă un europarlamentar și de ce alte avantaje beneficiază
Capital.ro
Lege pentru toate BLOCURILE din România. Regulile de care NU POATE scăpa absolut niciun proprietar
DailyBusiness
Produsul care s-a transformat din necesitate în lux. Nu mulți și-l mai permit!
Adevarul
Cum construiește propaganda rusă un adevărat „complex Mesia“ în jurul tiranului Vladimir Putin
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Răzvan Simion și Daliana s-au căsătorit în mare taină. Mesaj emoținant postat de soția prezentatorului
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel mare
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
Pierdere pentru TOATĂ ROMÂNIA. Un om de mare valoare S-A STINS din viață
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut. Actrița i-a șocat pe toți fanii cu apariția sa recentă la cumpărături
substantial.ro
Japonia planifică construcția unui lift spațial pentru misiuni eficiente și rapide în cosmos
MediaFlux
Răsturnare privind ALEGERILE LOCALE! De abia acum s-a AFLAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'