Cum să-ţi asortezi ţinuta după culoare

Cum te-ai simţi dacă lumea îţi va face complimente despre felul în care eşti asortat? Peste tot sunt reclame cu bărbaţi în ţinute îndrăzneţe, dar ce îi face aşa puternici? De câte ori te-ai gândit la misterul din spatele ţinutelor sau tablourile care te duc cu gândul la o altă lume? De ce crezi că unii ies în evidenţă şi alţii sunt “invizibili”? Datorită culorii.

RomaniaTV.net
11 apr. 2012, 10:02
Cum să-ţi asortezi ţinuta după culoare

Nu trebuie să ai o diplomă în coloristică pentru a alege culorile potrivite din ţinută. Felul în care îţi alegi culorile va crea o impresie pozitivă sau negativă.

Culorile sunt precum câinele şi pisica: pe de o parte, se înţeleg, pe de altă parte, se bat. Asortarea bună a culorilor te va ajuta să ai o imagine organizată şi profesională.

Cred că nouă ne este mai simplu când vine vorba de alegerea unei ţinute business deoarece avem de ales între costume bleumarin sau gri şi cămăşi albastre sau albe. O modalitate de moment de a evita culorile neutre este dată de alegerea cravatei şi a batistei de buzunar.

Scopul acestui articol este ca la sfârşit să înveţi cum să combini hainele după culori pentru a produce o ţinută plină de armonie. Armonia este ceva plăcut ochiului şi îi creează privitorului un sentiment al ordinii şi al balansului. Prin urmare, dacă o ţinută nu e armonioasă, aceasta este haotică şi plictisitoare.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE Stil Masculin