Cum să-ţi convingi soţia sa faceţi sex mai des

În multe cupluri, lipsa sexului este cauzată de încrederea scăzută pe care femeile o au în propria lor feminitate. Bineînţeles, fără o bună comunicare între parteneri nu se poate ajunge la nimic bun. Iar dacă te macină ceva, ar trebui să-i spui partenerului. La rândul lor, bărbaţii care se confruntă cu astfel de probleme ar trebui să cunoască câteva trucuri menite să le crească partenerelor încrederea în ele din punct de vedere sexual.

03 iun. 2013, 20:13
Cum să-ţi convingi soţia sa faceţi sex mai des

Chiar daca are parul ravasit, urme de perna pe fata , cand se trezeste din somn spune-i cat e de sexy. Si cat de mult iti place corpul ei. In acest fel, respectul de sine se imbunatateste si va vrea sa se dezbrace mai des.

Incurajeaz-o

Nu numai barbatii se tem ca vor da rateuri in pat, ci si femeile. Asa ca n-ar fi rau sa iti incurajezi partenera, sa-i spui cat de mult ti-a placut o anumita „procedura” pe care a incercat-o. Ea va capata incredere in fortele proprii. In plus, va sti ca se poate baza pe tine in a o indruma din nou catre culmile succesului si, bineinteles, ale placerii.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.