Cum să-ţi cureţi colonul cu ajutorul unei băuturi magice, pe care o poţi prepara chiar la tine acasă

Daca te confrunti cu probleme ale colonului si vrei sa scapi de ele din tot sufletul, atunci nu mai sta pe ganduri si incearca acest remediu naturist.

01 dec. 2018, 08:38
Cum să-ţi cureţi colonul cu ajutorul unei băuturi magice, pe care o poţi prepara chiar la tine acasă

Detoxifierea colonului nu e o procedura complicata ori imposibil de realizat, intrucat exista numeroase remedii naturiste, pe care trebuie sa le incerci, scrie lyla.ro.

Asadar, daca vrei sa-ti detoxifiezi colonul trebuie sa incerci aceasta reteta cu miere si seminte de in. Ai nevoie de o ceasca cu apa, o lingura de miere organica, o lingura de seminte de in, un mar verde.

Citeşte şi Dieta de detoxifiere. Tot ce trebuie să ştii. Cele mai bune cure de detoxifiere

Curata marul, dupa care pune-l in blender impreuna cu celelalte ingrediente. Sucul obtinut ajuta la insanatosirea inregului sistem imunitar nu doar a colonului. Aceasta reteta este recomandata a fi consumata de doua ori pe saptamana.

De asemenea, daca vrei sa-ti cureti colonul poti sa consumi o salata de varza, sa mananci morcovi si sa bei suc de lamaie. Ba mai mult, conform specialistilor, semintele de susan ori de in sunt extrem de sanatoase pentru organism, asa ca nu ezita sa le incluzi in meniul tau zilnic.

Si ceaiul verde poate fi o adevarata comoara pentru sanatate, asa ca n-ar strica sa-l includeti in dieta zilnica. Daca nu va este pe plac, puteti sa-l inlocuiti cu sucul de grapefruit.