Cum sa-ti faci o karma buna. Urmeaza neaparat aceste 8 cai!

Exista modalitati de a evita karma proasta si de a avea mai multe dintre cele bune? Bineinteles ca exista.

06 ian. 2022, 06:06
Cum sa-ti faci o karma buna. Urmeaza neaparat aceste 8 cai!

Este un cuvant de 5 litere. Auzi atat de des acum: „Karma nu iarta!”. Cand auzim asta, primul lucru care ne trece prin cap este: „monstrul din dulap care este infometat si furios o va inhata imediat ce deschide usa asta”. Da, asta e karma. Furios si flamanda asteptand sa se napusteasca asupra ultimei persoane care a incercat-o. Karma nu suna atat de bine. Dar stai, nu exista o karma buna? Sigur ca exista. Din pacate, totusi, majoritatea oamenilor asociaza cuvantul karma cu ghinion si consecinte.

EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!
In mod clar, Karma este o energie „Roata se invarte”, nu?
Faci bine, lucrurile bune se intorc la tine. Karma pozitiva. Sa faci rau? Esti condamnat si dintr-o data toata lumea vrea sa fie o musca pe perete cand soarta ta loveste. Exista modalitati de a evita karma proasta si de a avea mai multe dintre cele bune? Bineinteles ca exista.

Opreste minciuna.
Este o chestie mare, nu? Cu totii suntem vinovati de cate o mica minciuna nevinovata. Uneori, insa, nu ne oprim aici si ajunge sa fie din ce in ce mai mare. Urmatorul lucru pe care il stii, ai de a face cu o mare minciuna pe maini si esti condamnat. Asa ca opreste-te. Spune intotdeauna adevarul, chiar daca nu este placut si nimeni nu vrea sa-l auda. In cele din urma, este doar o cale mai buna.

Incearca sa fii mai dragut in loc sa fii rautacios.
Acesta suna destul de usor. Incetează sa mai fii un nemernic. Daca vrei sa ti se intample lucruri bune, atunci trebuie sa incepi sa fii o persoana buna. Si binele ar trebui sa inceapa cu tine.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
Fii amabil cu strainii.
Este usor sa fim amabili cu prietenii si familia noastra, dar pentru unii, a fi amabili cu un strain nu este atat de usor. Ne simțim ciudati sau stanjeniti. Nu ar trebui sa te simti asa. A fi amabil cu un strain este probabil unul dintre cele mai satisfacatoare lucruri pe care le poti face. Nu numai asta, este grozav pentru karma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.