Cum să-ţi găseşti iubirea pe Internet: 10 sfaturi pentru întâlnirile online

Când opțiunile tale sunt limitate și nu ai posibilitatea de a cunoaște pe cineva în mediul în care îți petreci timpul, întâlnirile online ajung rapid să fie unică soluție pentru a risipi singurătatea. Cum îți poți găsi partenerul ideal pe net? Ei bine, iată câteva sfaturi experte, de la fondatorii site-ului de dating Speakmandating.com.

23 nov. 2018, 14:16
Cum să-ţi găseşti iubirea pe Internet: 10 sfaturi pentru întâlnirile online

Hotaraste-te ce fel de persoana cauti

Inainte de a gasi un partener, trebuie sa decizi exact ce anume cauti. Fa o lista cu calitatile, atributele, interesele, telurile, hobby-urile etc. pe care le cauti la o persoana. Aminteste-ti ca tu cauti pe cineva care sa-ti impartaseasca visurile si stilul de viata.

Intreaba-te cat de incarcata e viata ta

S-ar putea sa crezi ca programul tau nu are importanta, dar ar putea fi un factor decisiv in gasirea partenerului ideal. Compatibilitatea stilurilor de viata este importanta, pentru a evita conflictele. Chiar daca ai un stil de viata mai zbuciumat sau unul mai sedentar, intalnirile online sunt perfecte in ambele situatii.

Gandeste-te la ce-ti doresti intr-o relatie

Cand gasesti un partener, cheia este sa te intrebi ce fel de relatie iti doresti. Vrei doar niste intalniri casual? Vrei o relatie pur sexuala sau una de lunga durata? Marele beneficiu al intalnirilor online este ca poti clarifica acest aspect chiar inainte sa te intalnesti propriu-zis cu cineva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...