Cum să-ţi salvezi căsnicia după infidelitate. Când merită să mai dai o şansă mariajului

Nimic nu aduce mai repede o casnicie pe buza prapastiei decat infidelitatea. Este, de altfel, cauza numarul unu a divortului (fiind urmata imediat de incompatibilitate si de problemele financiare). Sa ti se puna coarne este una dintre cele mai grave tradari pe care le poate suferi cineva. Tocmai de aceea este greu sa treci peste un asemenea eveniment. Insa daca vrei sa mai dai o sansa mariajului vostru exista cateva modalitati prin care iti poti atinge obiectivul. Iata-le: 

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 21:25
Cum să-ţi salvezi căsnicia după infidelitate. Când merită să mai dai o şansă mariajului
  1. Din acest moment intre voi va exista onestitate totala
  2. Asadar, ti-ai prins partenrul/a calcand stramb insa amadoi ati decis sa treceti peste acest incident si sa incercati sa va salvati relatia. Primul lucru pe care cel/a care a avut o aventura trebuie sa-l faca este sa fie onest/a si transparent. „Partenerul/a care a fost necredincios trebuie sa fie deschis/a sa raspunda la toate intrebarile pe care i le pune jumatatea sa. Daca tu ai fost cel care i-a inselat increderea este normal ca sotul/ia sa aiba acces la toate informatiile de care simte ca are nevoie pentru a-i recastiga increderea”, sustine psihologul Joy Harden Bradford. Pe de alta parte, inselatul/a trebuie sa fie atent/a la genul de informatii pe care le cere avertizeaza psihologul.

    „Poate ca acum i se pare important sa stie despre fiecare escapada sexuala, insa pe termen lung astfel de informatii pot face mai mult rau decat bine”.

    Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.