Cum să-ţi seduci soţul zi de zi, fără să se plictisească de tine

Orice tanara sotie viseaza sa aiba parte de mariajul perfect, de un sot atent si curtenitor si de o viata precum in povestile cu Feti-Frumosi si Zane fermecatoare, din care sa nu lipseasca nici o viata sexuala implinita. Lucrurile pot merge in directia dorita insa pentru asta este nevoie de putin efort din partea ambilor parteneri. Iata cateva sfaturi numai bune pentru a trasnforma o casnicie subreda intr-un succes rasunator. Insa viata sexuala intr-un cuplu trebuie sa fie plina de neprevazut si, zi de zi, trebuie sa invatati sa va seduceti sotul.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 20:07
Cum să-ţi seduci soţul zi de zi, fără să se plictisească de tine

Limbajul propriu, care sa-l starneasca, contribuie la imbunatatirea vietii sexuale in cuplu

Creati-va propriul vostru limbaj pe care nimeni altcineva sa nu-l inteleaga. Spre exemplu anumite parti ale corpului vostru pot primi un nume de cod, iar cand sunteti in public ii puteti spune in timp ce il priviti complice in ochi: abia astept sa petrec putin timp cu Antonio mai tarziu. Poate parea caraghios, insa rasul este una dintre cele mai bune arme impotriva monotoniei dintr-o casnicie, in plus acesta este si scopul jocului: sa amuze si sa mearga mai departe.

Citeşte şi Idei preconcepute despre căsnicie care îţi pot ruina relaţia

Suprinde-ti sotul si o sa simti o imbunatatire a vietii sexuale

Daca sotul are parte zilnic de acelasi tratament, la un moment dat se va plictisi. La fel si daca tot timpul va avea el initiativa. Asa ca surprinde-l de fiecare data cand vine acasa. Fie cu un sarut lung care sa-l lase fara respiratie, fie cu un parfum nou, fie cu o mancare care-i place etc.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro