Cum să vă asigurați o achiziție auto la mâna a doua – AutoDel vă ajută

Atunci când facem o achiziție de autovehicul rulat există atât de multe temeri legate de istoricul necunoscut al mașinii. Au tot existat practici neortodoxe, de la a da kilometrajul înapoi până la a repara minorele defecțiuni și a îmbunătăți aspectul exterior. Practicile samsarilor din celebrele piețe auto au mers destul de departe - povestea mașinii doar puțin folosită de o bătrânică din Germania o știm cu toții.

08 iul. 2021, 12:18
Cum să vă asigurați o achiziție auto la mâna a doua – AutoDel vă ajută

Cert este că o mașină second hand importată ajungea prin mâinile mai multor intermediari și până la vânzare ajungea să aibă prea multe comisioane adăugate. Asta se traducea prin costuri mari pentru o mașină care nu merită. Unii au pățit chiar și mai rău de atât, ajungând să se îndatoreze pentru o achiziție ce se dovedea în scurt timp că nu era ce trebuie – după câteva luni apăreau defecțiunile majore, dacă nu chiar mai repede.

Acum însă, există o soluție, adusă chiar de un dealer auto al nișei. AutoDel este firma specializată în tranzacțiile auto și flota pusă la dispoziție are în vedere mai ales mașinile rulate. Acestea sunt însă atent verificate tehnic și estetic până când să fie puse spre vânzare.

Condiții avantajoase pentru a face o achiziție auto

Cei de la AutoDel pun la dispoziție modele diverse de mărci auto, de la Mercedes second hand de vanzare in Suceava și până la Audi sau Ford. Alegerea mașinii poate fi un proces simplu, urmărind online în pagina oficială ce este disponibil în stoc.

Dacă mașina dorită nu este printre cele ce își așteaptă un nou proprietar, cu posibilitate de a pleca efectiv direct din showroom cu ea, atunci o puteți comanda. Iar pentru a face asta va fi la fel de ușor. Un filtru activ din pagina oficială AutoDel vă ajută să căutați rapid mașina dorită sau formularul de aici vă permite să transmiteți comanda dorită.

Ce facem după ce găsim și ceea ce era de interes? La AutoDel va fi ușor să vă găsiți opțiunile de finanțare. Lease back, buy back sunt câteva dintre acestea. În plus, dacă dețineți un autoturism și doriți înlocuirea acestuia, puteți vinde mașina deținută, ulterior să cumpărați o alta. Totul se întâmplă în același loc. Iar dacă vă preocupă partea birocratică trebuie spus că echipa se va ocupa de tot ce ține de acte.

Programați un test drive – este gratuit

Teama unui cumpărător de a nu ști în ce stare este mașina dincolo de ceea ce poate să vadă, va face ca acesta să aibă suspiciuni. Pentru orice autovehicul pe care intenționați să îl achiziționați sau pur și simplu pentru a descoperi ce vă place mai mult puteți opta pentru test drive gratuit. Singura condiție este să vă programați.

Iar pentru că ne preocupă și contextul pandemic trebuie să știți că autovehiculele din flota AutoDel sunt dezinfectate și showroom-ul este unul generos, nu permite supraaglomerarea zonei.

Accesați pagina oficială și descoperiți ofertele auto.

Contact:

AutoDel Suceava

Showroom Suceava

Bulevardul Sofia Vicoveanca Nr. 52, Suceava

0374 006 007

Bd.Iuliu Maniu, nr.273-279 061099 București

0759 888 788