Cum săruţi în funcţie de zodie. Cine este jucăuş, cine pasional, cine este delicat, cine numără bacteriile în gând

Un sărut perfect poate veni în mod natural pentru unele persoane, iar altele ar avea nevoie de îmbunătățiri. Însă știi cum săruți în funcție de zodie?  

RomaniaTV.net
14 aug. 2018, 07:09

1. Berbec: pasional 
Nativii în Berbec sunt responsabili, iar acest lucru nu este deloc diferit atunci când vine vorba de sărut. Aceștia se sărută de parcă ar fi într-un film: multă acțiune, unghiuri, mișcări dramatice ale capului.  

2. Taur: imită sărutul partenerului 

Taurul este în mod tradițional o zodie încăpățânată, însă devine un cameleon când vine vorba de arta sărutului. Se adaptează pentru a-și complimenta partenerul, pentru că știe că îl va impresiona și va veni înapoi pentru mai multe săruturi.

3. Gemeni: sărutări dulci și scurte 

Gemenii ating perfecțiunea când vine vorba de sărutat. Îi țin capul partenerului în mâini și au abilitatea de a progresa de la un sărut franțuzesc la o adevărată artă a sărutului. Le plac sărutările scurte, care îi fac pe parteneri să-și dorească mai mult. 

4. Rac: delicat, cu mușcături ușoare 

Racul este un visător, căruia îi place să se sărute gentil, terminând sărutul cu o mușcătură ușoară. Pentru unele persoane, combinația de gură deschisă cu dinți strânși poate fi puțin enervantă sau chiar dureroasă, dar Racului îi place.  

5. Leu: jucăuș, dar sălbatic 

Leul vede sărutul ca pe un joc dintre pisică și șoarece. Iar partenerul său este șoarecele. Îi place când partenerul pare greu de impresionat, pentru că îl percepe ca fiind o pradă. Însă nativul în Leu poate fi un pic zelos în departamentul gurii – uneori poți simți că acesta îți îngrijește toată cavitatea bucală. 

6. Fecioară: conștientă de câte bacterii conține gura 

Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara are cele mai mici șanse să aibă un sărut lipsit de inhibiții. Nu este vorba despre faptul că nu este senzuală, doar că nu există suficientă apă de gură în lume pentru a-și depăși îngrijorările germofobe.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro