Cum scapam de ispita fumatului utilizand o tigara electronica

In mod obisnuit nimic nu pare a fi mai daunator decat inhalarea fumului de tigara, chiar si pentru cei care nu fumeaza. Nu incercam sa spunem inca o data cat de daunatoare este o tigara din tutun, insa incercam sa vedem cat de usor se poate renunta la fumat cu ajutorul unui substitut care a fost deja incercat de un numar impresionat de persoane.

RomaniaTV.net
03 nov. 2015, 12:00
Cum scapam de ispita fumatului utilizand o tigara electronica

Toti cei care au facut tot felul de incercari de renuntare la fumat prin orice alte metode decat tigara electronica sustin ca nu exista comparatie si mai ales nu exista sanse de reusita pe termen lung decat prin utilizarea unui dispozitiv electronic, adica o tigara electronica. Sigur ca sunt si voci care blameaza dispozitivul, insa din pacate pentru toti, inca nu a aparut vreo alta solutie pentru eliminarea dependentei de nicotina intr-o maniera „nedureroasa” pentru cel implicat in acest demers.

Lucrul care trebuie inteles de la inceput este ca tigara eletronica nu functioneaza pe baza de ardere a lichidului continut in rezervor, ci pe principiul vaporizarii acestuia. Asadar este limpede ca tigara electronica nu produce fum, ci vapori. Prin vaporii inhalati se poate primi in functie de cum se doreste o anumita concentratie de nicotina. Aici este in fapt si oportunitatea, sau mai mult, marele avantaj al utilizarii tigarii electronice, adica faptul ca se poate controla in amanunt cantitatea de nicotina care va fi inhalata. Odata cu trecerea timpului utilizatorul doritor sa renunte definitiv la aportul de nicotina poate diminua aceasta concentratie a nicotinei inhalate prin utilizarea de lichide gata preparate cu valiri din ce in ce mai mici de nicotina, sau prin prepararea individuala a acestora.

Spre surprinderea chiar a fostului fumator de tutun si cu atat mai mult a celor apropiati, acesta va putea accesa in scurta vreme lichidele pentru tigari electronice care au o concentratie tot mai mica de nicotina pana cand se va ajunge la concentratia zero, moment in care se poate afirma ca dependenta a fost eliminata. De aici si pana la lasa deoparte chiar si dispozitivul electronic nu mai ramane decat o problema de timp, decizie si desigur de usoara obisnuinta de a avea ceva de manuit atunci cand se bea o cafea sau se sta de vorba cu prietenii.

Este bine ca atunci cand ati decis sa faceti o schimbare esentiala in privinta protejarii starii dumneavoastra de sanatate si va indreptati atentia catre posibilitatea utilizarii unei tigari electronice sa mergeti direct la sursa, cum se spune, adica sa accesati consultanta de specialitate intr-un magazin de tigari electronice Vapers-One. Sunt cu siguranta utile si sfaturile primite de la cunostinte, insa in materie de tigari electronice si mai ales in ceea ce privesc consumabilele lichide pentru acestea, cu siguranta ca profesionistii in domeniu va pot ajuta cel mai bine.