Cum scapi de coşuri peste noapte. Iată câteva soluţii super ieftine

Cum ar fi să ştii că mâine trebuie să participi la un eveniment cu ştaif - poate fi cununia celei mai bune prietene, absolvirea facultăţii sau party-ul la care speri să îţi întâlneşti jumătatea - şi tu să te trezeşti cu ditamai coşul în mijlocul frunţii. Pare o tragedie, dar ai să vezi că nu este chiar aşa.

RomaniaTV.net
25 nov. 2015, 11:56
Cum scapi de coşuri peste noapte. Iată câteva soluţii super ieftine

Prima tendinda pe care o ai este sa chinui cosul, sa incerci sa il storci doar-doar isi micsoreaza volumul. Problema e ca risti sa faci mai mult rau decat bine si sa te trezesti a doua zi cu o buba si mai mare.

Citeşte şi  ACNEEA TE TRĂDEAZĂ: Ce spune zona în care îţi apar coşurile despre sănătatea ta

Mai degraba pune cateva cuburi de gheata intr-o batista si tine aceasta compresa timp de 10 minute pe locul in care da sa iasa cosul. Gheata fiind rece va contracta vasele de sange, reducand rosata, dar si umflatura.

O alta varianta ar fi sa iti asezi fata deasupra unui vas cu apa calda, astfel incat sa ti se deschida porii, dupa care sa aplici alifie pentru cosuri, care isi va face astfel efectul mult mai rapid. Aplica apoi doua picaturi de ulei de arbore de ceai pe locul inflamat.

Vezi video complet pe ele.ro