Cum scapi de dureri cu ajutorul foliei de aluminiu. Lidia Fecioru dezvăluie trucul genial care îţi ia durerea cu mâna

Multe persoane se confruntă cu dureri puternice provocate de afecţiuni reumatice, cu dureri de spate sau de articulaţii. Ca să nu mai vorbim despre monturi, care, în urma parcurgerii pe jos a unor distanţe mari, pot cauza dureri atroce.

11 ian. 2022, 22:18
Cum scapi de dureri cu ajutorul foliei de aluminiu. Lidia Fecioru dezvăluie trucul genial care îţi ia durerea cu mâna

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem scăpa de aceste probleme cu ajutorul unui lucru banal pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, folia de aluminiu. Aceasta acţionează ca un antiinflamator eficient.

Specialiștii ruși și chinezi au descoperit, după ani de zile de utilizare a foliei de aluminiu, și un alt mod de a fi folosită, și anume pentru atenuarea durerilor în diferite părți ale corpului. Metoda a fost inspirată din medicină tradițională chineză, apoi studiată de oamenii de știință ruși.

Cum scapi de dureri cu folie de aluminiu

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum poate fi folosită folia de aluminiu alimentară pentru a scăpa de durerile provocate de monturi, de durerile de la nivelul articulaţiilor, de durerile de spate sau de orice fel de durere reumatică. Nu este necesară administrarea de medicamente şi nici alt gen de intervenții.

Folia de aluminiu trebuie aplicată pe pielea noastră pe glezne, monturi, pe zone dureroase. Se învelește cu parte lucioasă pe piele. Dacă este necesar, se fixează cu un bandaj. Folia face cu câmp electromagnetic. Se poate pune pe spate, pe genunchi, se poate ține și o săptămână. Este exact cum am face raze„, a spus reputatul bioenergoterapeut la Antena 3.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Totuşi, nu este recomandată utilizarea niciunui tratament alternativ fără consultarea medicului.

Cum acționează aluminiul la contactul cu corpul

În medicina tradiţională chineză, sunt folosite uneori produse speciale care stochează energia. Corpul uman conține celule care se întrepătrund cu câmpul de energie al pământului.

Dacă acest câmp se deformează, fluxul de energie care pornește spre celulele sursă poate fi perturbat. În consecință, folia de aluminiu permite stocarea energiei care va circula într-un mod corespunzător datorită meridianelor pământului. Aceste meridiane sunt canale specifice care permit energiei vitale să circule în tot corpul.

Citeste si Lidia Fecioru dezvăluie secretul! Cum îţi dai seama că ești conectat cu un alt suflet de pe această planetă

Fiecare meridian este asociat unuia sau mai multor organe. Reglând fluxul de energie care traversează respectivul meridian, poate fi tratat organul asociat acestui meridian. Acest tratament este practicat de multă vreme de chinezi și ruși