Cum scapi de o durere de cap cu ajutorul unui PROSOP

Durerile de cap nu îţi dau pace? Încearcă această metodă şi vei afla cum poţi să scapi de migrene cu ajutorul unui prosop, în doar 3 minute.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 11:45
Cum scapi de o durere de cap cu ajutorul unui PROSOP

Noi toate ştim ce este o durere de cap, aşa că acest truc pe care ţi-l prezentăm astăzi nu te va lăsa indiferentă. Sfatul specialiştilor este să îţi masezi capul. În acest mod, îţi vei îmbunătăţi circulaţia sângelui în zonele cu probleme şi vei ameliora stresul.

În plus, îţi prezentăm mai jos o metodă care te va ajuta mai mult decât orice pastilă să scapi de durerile de cap.

Masajul capului cu un prosop

Acesta este un mod foarte eficient de a influenţa circulaţia sângelui la nivelul capului şi gâtului, metodă care te ajută să scapi de durere. Mai mult, masajul capului este o procedură extrem de plăcută şi de relaxantă.

Cum să îţi masezi capul cu un prosop

În primul rând, tot ceea ce îţi trebuie este un prosop potrivit (să nu fie unul foarte gros). Acum rulează prosopul într-un mod cât mai solid, folosind o mişcare ca de spirală. Acum ai obţinut un rulou din prosop. Apoi apasă cât mai ferm prosopul pe fruntea ta.

Ţine-l strâns cu ambele mâini. Mişcă prosopul pe cap, gât şi umeri. Repetă această procedură ritmic şi, uşor-uşor, desfăşoară prosopul pentru ca masajul să fie suficient de intens.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.