Cum scapi de vrăji. Cele mai puternice rugăciuni care anulează farmecele. Psalmul care te dezleagă de blesteme

Atunci când le merge rău pe o perioadă lungă de timp, mulţi dintre noi iau în calcul faptul că li s-ar fi putut face farmece sau că ar fi putut fi blestemaţi. Aceste probleme îşi găsesc aproape întotdeauna rezolvarea la preoţii cu har, care citesc nişte rugăciuni speciale.

05 feb. 2022, 20:10
Cum scapi de vrăji. Cele mai puternice rugăciuni care anulează farmecele. Psalmul care te dezleagă de blesteme

Cum scapi de vrăji. Preoţii, prin rugăciunile de dezlegare pe care le citesc, anulează aceste atacuri ale duhurilor necurate. Mai exact, este vorba despre psalmi, care pot fi citiţi de fiecare dintre noi, acasă sau în biserică. Pe lângă faptul că psalmii anulează puterea blestemelor şi vrăjilor, au şi rolul de a întări sufletul.

Cum se fac vrăjile

Vrăjile pot fi făcute cu cuvântul, cu lucrul sau cu gândul. Persoanele care se ocupă cu aşa ceva se folosesc, de cele mai multe ori, de diferite obiecte care au rolul de a întări vraja: cărți de joc, cafea, cești, oase de oameni și animale, plante sau obiecte personale.

Pentru a-ţi da seama dacă te afli sub puterea vreunei vrăji, fii atent la detalii. Mulți vrăjitori aruncă în pragul casei zahăr, ouă, ulei. Cele mai folosite obiecte în vrăjitorie sunt acele cu gămălie, agrafele, monede și potcoave, dar și fructe și cozi de animal.

Persoanele asupra cărora lucrează vrăjile le simt imediat. Starea de spirit li se schimbă în mod vizibil. Dezlegarea de vrăji, farmece şi blesteme nu se face la vrăjitori, ci la preot. Mersul la vrăjitori pentru dezlegare face vraja mai puternică, potrivit bzi.ro

Cum scapi de vrăji. Rugăciunea psalmului 6 pentru a scăpa de rele

Psalmul 6 este cea mai puternică rugăciune împotriva magiei negre. Credincioșii cer iertare divinității pentru toate păcatele săvârșite şi izbăvirea de suferințe. Izbăvirea de dușmani este mai rapidă și mai eficientă prin Psalmul 6, cel mai citit și căutat de toți cei care se află dub puterea vrărjilor.

Citeste si Adevărul despre cununiile legate dezvăluit de un preot. Ce se află, de fapt, în spatele imposibilităţii de a găsi persoana potrivită pentru întemeierea unei familii

Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă cerţi./Miluieşte-mă, Doamne, că neputincios sunt; vindecă-mă, Doamne, că s-au tulburat oasele mele;/Şi sufletul meu s-a tulburat foarte şi Tu, Doamne, până când?/Întoarce-Te, Doamne; izbăveşte sufletul meu, mântuieşte-mă, pentru mila Ta./Că nu este întru moarte cel ce Te pomeneşte pe Tine. Şi în iad cine Te va lăuda pe Tine?/Ostenit-am întru suspinul meu, spăla-voi în fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele aşternutul meu voi uda./Tulburatu-s-a de supărare ochiul meu, îmbătrânit-am între toţi vrăjmaşii mei./Depărtaţi-vă de la mine toţi cei ce lucraţi fărădelegea, că a auzit Domnul glasul plângerii mele./Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit./Să se ruşineze şi să se tulbure foarte toţi vrăjmaşii mei; să se întoarcă şi să se ruşineze foarte degrab

Psalmul 6 trebuie citit timp de 40 de zile pentru a fi eficient.

Cum afli dacă eşti blestemat sau dacă ţi s-au făcut farmece cu ajutorul unui ou

Un ritual destul de bizar poate fi folosit pentru a determina daca cineva a fost sau nu blestemat. Acest ritual presupune folosirea unui ou.

Dacă vrei să afli acest lucru, trebuie să ai o minte clară înainte de a sparge oul. Iată ce trebuie să faci:

* Umple un castron curat cu apă binecuvântată și spune o rugăciune către Dumnezeu, care să te ajute să afli adevărul;

* Ia un ou din frigider și spune o altă rugăciune pentru ca oul pe care îl ții să absoarbă orice energie negativă;

* Așază oul pe vârful capului, apoi ia-l cu mâna și pune-l în spatele capului, pe gât, pe spate și în piept, concentrându-te în același timp pe oul care absoarbe orice energie negativă.

Odată bifaţi cei trei paşi, sparge oul și goleşte conținutul acestuia în interiorul vasului cu apă. Observă orice neregularități ciudate. Dacă oul spart miroase urât sau dacă apă pare tulbure, atunci eşti sub influența unei vrăji sau a unui blestem. Dacă gălbenușul de ou are formă ochiului, atunci eşti afectat de „ochiul malefic”, potrivit almeea.ro

Citeste si Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare sâmbătă. Are puteri miraculoase