Cum scapi rapid de 2 KILOGRAME până la Revelion. Află cea mai SIMPLĂ şi EFICIENTĂ dietă

Ţi-ai pregătit deja ţinuta de Revelion şi îţi doreşti să arăţi perfect în Noaptea dintre Ani, iar pentru asta ai vrea să mai dai jos câteva kilograme. Chiar dacă ţi se pare aproape imposibil să realizezi acest lucru într-un timp atât de scurt, nu te lăsa descurajată de puţinele zile pe care le ai la dispoziţie până la Anul Nou, acest ţel este 100% realizabil, fără să te înfometezi sau să îţi pui sănătatea în pericol.

27 dec. 2014, 08:33
Cum scapi rapid de 2 KILOGRAME până la Revelion. Află cea mai SIMPLĂ şi EFICIENTĂ dietă

Sa scapi rapid de 2 kilograme pana la Revelion poate fi ultima ta rezolutie pentru anul 2014. Bifeaza aceasta realizare in timp record si paseste in 2015 simtindu-te excelent in pielea ta. Iata cum poti sa afisezi o silueta de invidiat pana la finalul anului, prin mici schimbari in modul de viata, sanatoase si eficiente!

Atentie la dieta

Inainte sa iei masuri drastice in privinta dietei tale, gandeste-te ca infometarea nu este niciodata o solutie. In schimb, poti urma un principiu simplu, care te ajuta sa scapi rapid de 2 kilograme. Tot ce ai de facut este sa arzi mai multe calorii decat mananci.

Medicii nutritionisti spun ca o reducere de 500-1000 de calorii ingerate zilnic se poate traduce printr-o pierdere saptamanala de 500 grame – 1 kilogram. Practic, trebuie sa mananci in jur de 1200 de calorii zilnic, pentru a-ti sustine nivelul optim de energie. Sursele din care provin aceste calorii sunt si ele extrem de importante. Consuma in special fructe, legume, proteine slabe si cereale integrale. Evita pe cat posibil grasimile si elimina dulciurile si sucurile acidulate din dieta.

Bea cate un pahar de apa rece la fiecare ora. Un studiu derulat in anul 2003 si publicat in Jurnalul de Endocrinologie Clinica si Metabolism a demonstrat ca apa rece creste rata metabolica de ardere a grasimilor, intrucat obliga organismul sa „lucreze” intens pentru a regla temperatura lichidului ajuns in corp.

Citeşte mai mult pe ele.ro

Citeşte şi SĂRBĂTORI DE IARNĂ 2014. Vrei să arăţi IMPECABIL de Crăciun sau Revelion? Iată ce NU trebuie să porţi