Cum se chinuie Daniela Crudu să parcheze limuzina lui Costea VIDEO

Daniela Crudu a renunţat la cariera ei în televiziune de dragul lui Mihai Costea, iar acum se ocupă cu condusul maşinii fotbalistului. Limuzina jucătorului Stelei este, însă, un cal prea mare pentru fosta asistentă păcătoasă.

RomaniaTV.net
19 mart. 2013, 20:13
Cum se chinuie Daniela Crudu să parcheze limuzina lui Costea VIDEO

Daniela Crudu şi-a scos sora, Ana, la o plimbare la mall, însă cele două au fost până la urmă nevoite să renunţe la idee, după ce nu a fost chip ca iubita lui Mihai Costea să reuşească să parcheze maşina fotbalistului.

Deşi avea destul spaţiu de manevră, Cruduţa a a avut nevoie să fie dirijată de sora ei pentru a reuşi să parcheze, iar când într-un final a reuşit a constatat că parcase prea aproape de unul dintre stâlpii de susţinere din parcare şi că nu se putea da jos din maşină. VEZI VIDEO AICI

Soluţia găsită a fost să renunţe la vizita la mall, astfel că Ana a urcat şi ea înapoi în maşină şi cele două au demarat în trombă. După ce au alimentat la o benzinărie din cartierul Drumul Taberei, cele două au făcut o oprire la un fastfood, de unde au plecat cu două pungi pline de bunătăţi.