Cum se comportă zodiile când sunt ameţite de aburii alcoolului

Vezi cum sunt zodiile atunci cand renunta la inhibitii si beau un pahar in plus.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 07:56
Cum se comportă zodiile când sunt ameţite de aburii alcoolului

Rac

Sensibil si emotiv, Racul este cel pe care il vei vedea plangand dupa cateva pahare sau facand declaratii romantice celor din jur. Odata ce au inceput sa bea, sunt foarte greu de oprit si ii instiga si pe cei din jur sa bea mai mult si mai mult. Departe de a deveni amuzant si cu chef de viata, Racul are tendinta de a-si descarca sufletul strigandu-si neimplinirile si dezamagirile, lucru pe care ajunge sa il regrete dupa ce se trezeste din betie.

Citeşte şi Cele mai egoiste zodii ale horoscopului

Leu

Starul care zace in orice nativ Leu iese si mai mult la suprafata la betie, de aici tendinta puternica de a da reprezentatii in public si de a-si manifesta “talentul”. Leilor le place sa creada ca nu au nimic si sunt bine chiar si atunci cand este evident ca sunt mai mult decat ametiti. La inceput le place sa isi pastreze sentimentul de demnitate, dar ajung sa faca lucruri nebunesti intr-un final. Le place sa provoace, sa se joace, dar chiar si la betie sunt perfect constienti de ei insisi si stiu cand e cazul sa se opreasca.

Vezi şi Horoscop: Topul zodiilor predispuse la obezitate

Fecioara

Fecioarele, de regula retinute si preocupate de bunele maniere, rar ajung sa se imbete foarte tare, insa atunci cand o fac sunt capabile sa se relaxeze indeajuns de mult incat sa spuna toate cuvintele triviale si fanteziile despre care nu au vorbit pana atunci in public. Sunt destul de distractive si amuzante, dar de cele mai multe ori prefera sa se relaxeze atunci cand beau si sa discute tot felul de subiecte intrigante sau filozofice.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.