Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii: „Totul este mult mai greu. Daca mă apucă vreo depresie, fac puțină ordine”

Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii. Vedeta a trecut prin momente dificile cu unul dintre gemeni, la scurt timp după ce a născut, însă, din fericire, problemele s-au rezolvat şi ambii copii sunt bine acum.

21 iun. 2022, 10:49
Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii: „Totul este mult mai greu. Daca mă apucă vreo depresie, fac puțină ordine”
Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii

Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii. Fosta soţie a lui Jorge a fost prezentă la cea de-a doua ediție a evenimentului „Gala Femeilor Remarcabile”, ce a avut loc în Sala Tronului a Palatului Regal, Muzeul Național De Artă al României şi a mărturisit cum este viaţa ei acum, cu trei copii.

Citeşte şi: Jorge dezvăluie adevăratul motiv al divorțului de Alina Laufer! Relaţie abuzivă cu tatăl său: „Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat!” VIDEO

Cum se descurcă Alina Laufer cu gemenii

Vedeta a povestit cât de mult i s-a schimbat viața după ce a născut gemenii, dar și cum gestionează momentele în care simte epuizată.  „La cât mi-am dorit copiii ăștia aș fi stat mult mai mult (n.r. în spital). Nu am avut nici depresie postnatală. O fi firea mea mai pozitivă și trec altfel peste lucruri. Fie mi-am dorit foarte mult să am copiii… dar n-am timp de depresii. Daca mă apucă ceva, vreo depresie, mă apuc și fac puțină ordine prin casă și-mi trece.

Da, aș mai face, dar nu 2 odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți„, a declarat Alina Laufer, pentru Ciao.ro.