Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț. Băiatul a rămas cu el: „Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal”

După 17 ani de căsnicie, Andrei Aradits și soția sa au pus punct relației. Fiul lor, Eric, termină liceul anul acesta și a rămas să locuiască cu tatăl lui.

19 mart. 2023, 20:46
Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii după divorț. Băiatul a rămas cu el: „Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal”
Andrei Aradits se ocupă acum de fiul său, Eric

Andrei Aradits a anunțat în premieră, la „Vorba lui Jorge”, pe YouTube, că el și soția lui, Andreea, au divorțat.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r Eric) suntem”, a explicat actorul, în grija căruia a rămas fiul lor, Eric.

Ce carieră va urma fiul lui Andrei Aradits

Eric Aradits urmează să termine liceul anul acesta și vrea să devină actorul, la fel ca și tatăl său. Andrei Aradits ar vrea să îl trimită pe băiat la o facultate în străinătate, dar nu în Anglia, pentru că nu îi ajung banii.

Citește și: Andreea Antonescu a transmis un mesaj surprinzător după despărțirea de Victor Vrînceanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

„Acum, a depus actele, vrea să facă tot treaba asta, din păcate… Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile de profil de afară sunt în limbile specifice și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a adăugat actorul.

Tot în cadrul podcastului, actorul a mărturisit că a început să meargă la psiholog, pentru a se simți mai împăcat cu toată această situație. Mai mult decât atât, Andrei Aradits a spus că a ieșit la întâlniri, prin intermediul aplicației Tinder (n.r. aplicație de întâlniri), dar a renunțat după ce o fată a început să se îndrăgostească de el.

Citește și: Soția lui Andrei Aradits face yoga de 8 ani. Ce spunea Andreea despre activitatea care i-a „destrămat” familia

Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că ‘ok, lumea mă place’. Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, mai spus acesta.